Naujienos :)

Naujienos :)

13. Nov 2014, 17:21

labas labas labas :)

dziugu skaityti visu nestukiu ir mamyciu blogus. Taip prisipildau geru emociju vakarais :)

Eina 23-ioji musu mazylio savaite ir su kiekviena diena vis labiau juo dziaugiusi. Dziaugiuosi jo spyriukais, kurie tampa vis ryzkesni, dabar jau galimi matyti ir is sono :))) Tevelis kiekviena diena parodo daugia meiles pilvukui ir pradejo labiau lepinti busima mamyte :) Kiekviena vakara bsulaukiu nugaros masaziuko, nes per diena ja labai paskausta :)

Taigi taigi :) musu kieme yra najienu :)!!! LAUKIAMES BERNIUKO!!!!! Ir as ir vyras LABAI apsidziaugem tokia naujiena. Galim sakyt net nuo pat pradziu jautem, kad bus vyrkas, taciau kai akusere tai patvirtino, abu likom dar labiau patenkinti :)  Vyras net uzsimine, kad jam siek tiek palengvejo kad bus berniukas, nes jie maziau pergyvena del savo isvaizdos :) as manau tai teisingos mintys :)

VAIKO SPYRIUKAI! Per tuos rupestelius net neisiminiau kada pajutau piruosius spyriukus, taciau gerai prisimenu, kad jausmas buvp lyg pilvo putimas, taciau simta kartu malonesnis :) Su kiekviena diena jie ryzkeja ir vis dazniau dziugina ne tik mane bet ir tetuka :) 

PRASIDEJE REMONTAI!! Musu gyvenamoji vieta yra mano tevu namas, kitaip sakant kambarys, kuriame as uzaugau :) Bet suprasdami kad ilgai siame mazame kambaryje mes netilpsime, pradejom mstyti ka ir kaip daryti. Kadangi is lietuvos begti nezadam, o ir is Klaipedos nenorim niekr vazioti, tai tevai pasiule mums prieinamiausia varianta :) duoda dali namo, kuriame mes galesime gyventi kiek panoreje. Zinau, kai kam skambes kvailai, neprieinamai, taciau mums cia patinka, gerai sutariam su tevais, vyras su uosviais ir manom kad ir vaikuciui bus naudinga gyventi nuosavam name ir kartu salia tureti senelius :) Taigi laiko lieka vis maziau, todel jau sia savaite vyras pradejo remontus. Aisku jie uztruks kuri laika, bet tikimes kad iki sunelio atejimo viskas bus baigta :) 

Kas gi dar butu naujesnio? hm... Pradetas rinkti vaiko kraitelis? na nezina ar galeciau ivardinti kad pradetas, kadangi drabuzeliu koki milijona turejom, dar net nepradeje planuot vaikucio :) tokie jau tie seneliai, pasirupino kad vaikas turetu platu garderobo pasirinkima :) aisku, drabuzeliu yra visokiu, ir mergaitisku, ir berniukisku, tad isejus atostogu turesiu pakankamai veiklos :))

ATOSTOGOS!!! jau skaiciuoju savaites ir dienas kiek man iki ju beliko :) kadangi dar pries tikrasias dekretines pasiimsiu 3 savaites atostogu, tai visas sventes turesiu malonuma sutikti be itampos, pasiruosusi :)) lakiam nesulaukiam :))

Tam kartui tiek, iki susitikimo!
 

13. Nov 2014, 22:38

Smagu, kad viskas einasi gerai, o dabar galėsit jau ir rimčiau apie vardą pagalvoti 😉

13. Nov 2014, 19:14

Sveikinu😀))smaugu žinoti lyti, pati sužinojau tik gimus, nesirodė mažylė😀Tikiuosi remontai būsimų tėvelių nenuvargis ir viskas vyks pagal planą😀Žinoma, kad šaunu tirėti šalia senelius, vaikutis bus labai lepinamas, o ir Tau gali prireikti pagalbos ar kokio mamos patarimo😀Šaunus blogas, malonu skaityti, lauksiu kito🌷