Nemokamos mankštos būsimoms mamytėms

Nemokamos mankštos būsimoms mamytėms

27. Oct 2014, 09:46 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Vilniaus visuomenės sveikatos biuras kartu su Centro, Naujosios Vilnios bei Lazdynų poliklinikomis kviečia į nemokamas specializuotas mankštas senjorus ir besilaukiančias moteris.

Reguliarus fizinis aktyvumas yra vienas iš svarbiausių veiksmų, kuriuos galima daryti norint pagerinti savo sveikatą. Skiriant laiko mankštai,  galima kontroliuoti savo svorį, stiprinti kaulus, viso kūno bei kvėpavimo raumenis, pagerinti psichinę sveikatą ir nuotaiką, sumažinti riziką susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis.

Mankšta besilaukiančioms moterims. Į specialią pratimų programą, skirtą nėščiosioms, įeina laikysenos korekcijos pratimai, tempimo ir stiprinimo pratimai kojų bei rankų raumenims, dubens dugno raumenų stiprinimo pratimai, saugūs pilvo raumenų stiprinimo pratimai ir atsipalaidavimo technikos.

Tinkamas fizinis aktyvumas pagerina nėščiųjų širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą, didina raumenų tonusą ir jėgą, gerina žarnyno peristaltiką. Tyrimai rodo, jog reguliariai besimankštinančios moterys išgyvena lengvesnį nėštumo laikotarpį ir gimdymą.

Gydomosios mankštos trukmė – 50 minučių.

Užsiėmimai vyks Lazdynų poliklinikoje, Architektų g. 17

Būtina išankstinė registracija: dovile.simonyte@vvsb.lt arba tel.: +37067865060

Mankštų tvarkaraštis besilaukiančioms:

Antradieniais – 12.00 val. 
Ketvirtadieniais – 12.00 val.