Nėščiųjų ir būsimų tėvelių kursai Kaune

Nėščiųjų ir būsimų tėvelių kursai Kaune

07. Jan 2016, 15:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Nėštukes "Mamyčių klube" konsultuojanti, į jų klausimus atsakinėjanti akušerė Marija Mizgaitienė kviečia savo įkurtos būsimų tėvelių mokyklėlės "Belaukiant gimimo" užsiėmimus.

Būsimas mamytes ir tėvelius kviečiame registruotis į paskaitas temomis „Ruošiamės gimdymui“,„Mokomės žindyti mažylį“, „Mokomės prižiūrėti naujagimį“.

Paskaitoje apie gimdymą gausite visą reikalingą informaciją apie prasidedančio gimdymo požymius, būsimas tėvelis išmoks suteikti palaikymą bei pagalbą gimdymo metu, atliksite kvėpavimo, atsipalaidavimo ir kitus fizinio pasiruošimo gimdymui pratimus bei linksmas užduotis. Profesionali akušerė išaiškins gimdymo fiziologiją, normas bei nukrypimus, pristatys procedūras, kurios atliekamos atvykstant į ligoninę, papasakos apie medikamentinį ir nemedikamentinį skausmo malšinimą, tarpvietės priežiūrą bei atsistatymą po gimdymo.

Pirmą kartą tapsiantiems tėveliais labai svarbu sužinoti ir apie tai, kaip prižiūrėti ką tik gimusį mažylį. Šioje paskaitoje apie priežiūrą bus ne tik kalbama, bet ir atliekami praktiniai užsiėmimai, kurių metų sužinosite kaip maudyti, laikyti, taisyklingai perrengti ar pervystyti vaikutį.

"Mokomės žindyti mažylį" paskaitose sužinosite apie žindymo svarbą tiek mažyliui, tiek ir mamai. Būsimos mamos supras, ko reikia sėkmingo žindymo pradžią, kuri garantuos tolimesnį sklandesnį žindymą, išmoks parinkti patogesnę žindymo padėtį, prižiūrėti spenelius bei kitus svarbius dalykus, kurie nulemia sėkmingą žindymą.

Užsiėmimų metu ne tik nagrinėjamos temos, bet ir pristatoma vaizdinė medžiaga, o vėliau, prie arbatos puodelio, aptariami visi jums kilę klausimai.

Užsiėmimo kaina asmeniui 5 eurai.

Būsimų tėvelių mokyklėlė "Belaukiant Gimimo" įsikūrusi Kaune, Tilto g. 6.

SAUSIO MĖN. UŽSIĖMIMŲ TVARKARAŠTIS:

  • „Mokomės prižiūrėti naujagimį“ sausio 16d. 14val.
  • „Mokomės žindyti mažylį“ sausio 23d. 14val.
  • „Ruošiamės gimdymui“ sausio 30d. 14val.

Būtina registracija tel. +37067940234 arba www.facebook.com/BelaukiantGimimo