Padedant mobiliajai programėlei AstroSecret pasaulį tuoj jau išvys 70 mažylių

Padedant mobiliajai programėlei AstroSecret pasaulį tuoj jau išvys 70 mažylių

25. Jun 2015, 08:34 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

AstroSecret tampa prieinama iPhone vartotojams ir sulaukia Facebook paramos

Šiandien svetainėje AppStore pristatoma ilgai laukta mobilioji programėlė AstroSecret, dabar prieinama ir iPhone bei iPad Touch turėtojams. Ši mobilioji programėlė – tai puiki pagalba poroms, norinčioms sulaukti kūdikio. Ji parodo nėštumui palankias moters fiziologinio ciklo dienas ir pasitelkus astrologiją nustatytas vaisingas dienas, taikant mediciniškai patikrintą ir įrodytą metodą. Aplikacijos kokybę ir socialinę vertę pripažino Facebook komanda, kuri projektui suteikė didelę finansinę ir konsultacinę paramą artimiausiems metams.

AstroSecret mobilioji aplikacija Android įrenginių naudotojams taip pat yra prieinama jau 10 mėnesių – nuo pernai metų rugsėjo. Per šį laikotarpį jau 70 vartotojų pažymėjo nėštumo atsiradimą, o kelios jų pasidalino savo naudojimosi programėle patirtimi.

„Naudojausi šia programėle tik mėnesį, nes jau per antrąjį ciklą žadėtasis geltonas apskritimas, arba tikroji nėštumo pradžios data, mums su vyru buvo lemtinga dabar laukiame antrosios atžalos. Apskritai programėlė man patiko. Ypač patiko galimybė matyti tiek vaisingas dienas, tiek vadinamąsias AstroSecret dienas, kada yra didžiausia galimybė pastoti per visus artimiausius mėnesius. Be to keletą ypatingųjų dienų buvo galima matyti net galimą kūdikio lytį ir pasiskaityti trumpą jo horoskopą. Patarčiau šią programėlę išbandyti ir kitoms šeimoms, planuojančioms šeimos pagausėjimą!” – gera patirtimi dalinasi AstroSecret programėlės naudotoja Ieva.

Kita savo vardo skelbti nenorėjusi naudotoja rašo, jog pastojo tą dieną, kuri fiziologiškai nebuvo laikoma vaisinga, tačiau buvo pažymėta kaip ypatinga AstroSecret diena. Tai pranoko visus lūkesčius. „Tą mėnesį jau nebesitikėjau teigiamo rezultato. Jau metus stengiausi pastoti, tačiau itin vaisinga diena privertė susimąstyti,“– pasakoja laiminga moteris.

Aplikacija bus naudingas įrankis ir toms moterims, kurioms būtinas dirbtinis apvaisinimas, taip pat atvejais, kai moteris ilgą laiką be medicininių indikacijų negali pastoti. Yra vienas patvirtintas įvykis, kai pora negalėjo susilaukti vaikelio dvejus metus, tačiau, pradėję atsižvelgti į aplikacijos siūlomas dienas, jau antrajame cikle sulaukė nėštumo.

Naują AstroSecret programėlę iPhone naudotojai gali atsisiųsti iš Apple AppStore svetainės: https://itunes.apple.com/us/app/astrosecret-lunar-calendar/id966684293?ls=1&mt=8, o Android operacinės sistemos turėtojai ją gali įsigyti Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.astrosecret.woman

Apie AstroSecret:

Mobilioji programėlė turi unikalų kalendorių, kur matomi tiek fiziologinio moters ciklo duomenys, tiek ir pasitelkus astrologiją nustatyti palankūs periodai nėštumui planuoti. Palankios dienos pastoti nustatomos analizuojant moters gimimo žemėlapio duomenis ir astrologinį konkrečios pastojimo dienos foną – atsižvelgiama į planetų išdėstymą gimimo momentu ir tikslų planetų judėjimą tą dieną, kurią norima pastoti. Todėl naudojantis programėle labai svarbu nurodyti tikslų gimimo laiką. Kuo jis tikslesnis, tuo tikslesnė bus prognozė. Programėlė apskaičiuoja ne tik palankias dienas pastoti, bet ir norimą kūdikio lytį bei zodiako ženklą. Taip pat ji nustato palankias vietas pastoti, o tai aktualu dažnai keliaujančioms poroms. 

Programėlė bus naudinga ir toms moterims, kurioms reikalingas dirbtinis apvaisinimas, taip pat tada, kai be medicininių indikacijų moteris ilgą laiką negali pastoti.

Trumpai apie programėlės veikimą sužinosite peržiūrėję vaizdo įrašą YouTube puslapyje: https://www.youtube.com/watch?v=R4zTJ5Fs2Nk 

09. Jul 2015, 02:46

Tik taip pat idomu kaip ji veikia, labai norisi susilaukti kudikelio, bandom net telefonines programeles

09. Jul 2015, 02:45

Parsisiunciau programele😀 idomu