GINTARĖ: Pagaliau lauktasis ir bum bum... Jėėėėėė :)

GINTARĖ: Pagaliau lauktasis ir bum bum... Jėėėėėė :)

12. Jan 2014, 19:04

Sveikutės,

 Prisiminimai dienelės, kai pajutau pirmuosius mažylio judesiukus: " Ramiai skaitau žurnalą, su sese laukiam kol mamukas baigs darbelį ir visos trys važiuosim namolio. O tada visai nelauktai tik bum bum į pilvelį. Sekundės greitumu susimąsčiau: ar čia pilvas gurgia? virškina? O poto dar kartelį ir dar kartelį krust krust... Va tada supratau, juda mano vaikelis! Karštis išmušė, šypsena veide sustingo, staiga pašokau, prieinu prie mamos ir pranešu džiugią žinią : "tavo anūkas pagaliau apsireiškė!"

 Pagaliau pajutau pirmuosius, širdelei palaimą teikiančius, stebuklingus mano mažiuko judesius. Tą sunku apibūdinti žodžiais! Tą reikia pajusti, tą reikia išgyventi... Stengsiuosi  niekada nepamiršti to jausmo. Lyg švelnūs burbuliukai sproginėtų pilvelyje. Buvo sausio 6- oji, mums buvo aštuoniolika savaičių ir penkios dienos! Pirmąją dieną judėjom dar nedaug ir truputėlį neaiškiai, bet antrą dieną leidom judesiukais pasidžiaugti ir rankomis pajusti senelius ir būsimą tetą. Gaila mūsų tetukas, vis dar toli, tačiau mūsų atostogos eina į pabaigą, ryt visi trys būsime kartu ir mažiukas galės parodyti savo sugebėjimus tetukui. Dažniausiai judam rytais ir vakarais. Matyt, rytais jis/ji sako : mamyte, noriu valgyt, o vakarais : mamyte, va kaip aš moku judėti ir miego visai nenoriu :). Kaskart mažiukui sujudėjus išgyvenu pačius naujausius ir gražiausius jausmus. Neštumo dienoraštyje skaičiau, jog neštukė pajutusi pirmuosius vaikelio judesius, pasijunta tikra mama. Tai tikrų tikriausia tiesa!! Beje, mums 19 savaičių ir mes jau gana dideli. Mokam pasukti galvytę 180 laipsnių ir netgi ją pakelti. Auk vaikeli! :)

 Savaitgalis Druskininkuose. Buvo tikras smagumėlis! Rašau dienoraštuką ir mintyse vis dar labai švieži prisiminimai. Su mama akvaparke daugiausia laiko leidom baseine ir srovenančioje upėje. Tėtis su sese puikiai laiką leido ant smagiųjų kalnelių. Buvau labai atsargi, žmonių daug, paaugusių vaikų taip pat, kuriuos norėjosi, jog tėvai sudrausmintų labiau. Teko pabambėti, juk su savimi nešiojuosi savo džiaugsmelį ir nenorėjau, kad kas nors mus neatsargiai stumteltų... Žodžiu, buvau panosėje bambanti tetutė. Pastebėjau, išvis esu sopuliukė. Neveltui pirmas nėštumas :). Viešbutyje atgavę jėgas, pasukom link gražiojo Druskininkų parko, ten radome puikų restoraną. Kėlėm šampano ( vandens) taures už mano tėvelių sukaktuves. Jau 25 metai kartu! Ir vis dar stipriai bemylintys vienas  kitą! Už jus mama ir tėti! ;) Vakarą užbaigėm smagiais prisiminimais apie tuos 25 jų metus, rinkom anūkui/ei vardus ir tiesiog daug daug juokėmės. Buvo išties gera!

 Todėl šiandieną nuotaika truputėlį slogi ir dvejopa. Ryt skrydis. Pasiilgau savo Kęstučio, bet ir gaila palikti namus  vėl... Atostogos puikiai pavyko. Pailsėjau ir papramogavau! :) Kitą savaitę echoskopas!!!! Grįžimas į darbą! Laukite žinių ir naujienų. Ačiū, kad skaitote. Linkėjimai vis dar ir lietingos Lietuvėlės! 

 Būsima Mamytė Gintarė!

 

19 nėštumo savaičių: kaip vystosi mažylis? Patarimai būsimai mamytei - skaityk Nėštumo kalendoriuje->>>

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131128122207-21957.jpg

16. Jan 2014, 11:39

Ačiukas Rūta 😉 Malonu, kad dienoraštukai padeda netgi kankinantis nemigai 🌷... Mėgausiuos neštumo tikrai. O jums smagiai, ramiai ir sveikai augti 😉

13. Jan 2014, 12:27

Sveikinimai sulaukus judesiukų 😍

13. Jan 2014, 11:14

Dėkis mergaitės 😉 🌷

13. Jan 2014, 11:05

Super blogiukas, taip malonu skaityti (mm)🌷🌷🌷

13. Jan 2014, 10:59

Sveikinimai 🌷

13. Jan 2014, 10:37

Sveikinimai pajutus savo mažyli. 😉 tai tikrai vienas iš maloniausių dalykų besilaukiant mažojo angelo. Taip pat gero skrydžio 😀 🌷

12. Jan 2014, 22:06

Julija, dėkui. Prireiks 😉

jaldija jaldija 12. Jan 2014, 21:05

🌷🌷 miela, sėkmės