Pavasario blogas: laisvalaikis :)

Pavasario blogas: laisvalaikis :)

13. Mar 2018, 09:58 Solveiga25 Solveiga25

Pavasaris? Ar tikrai? Žiūrint į kalendorių neapsigausime, kad pagaliau sulaukėme pavasario :) Tačiau žvelgiant pro langą pavasario nematyt. Pas mus vis dar gausu sniego, o kur jo nėra galima bristi per balas. Supratau, kad reikia ieškotis tam tinkamos avalynės, nes įprastinė greitai peršlampa...

20180313092426-21617.jpg

Šaunu, kad šiais laikais net ir lietingu metu, mes moterys galime išlikti stilingos ir gražios net su lietaus avalyne. Tad imsiuosi paieškos ir tikiuosi atrasiu stilingus botus, kurie saugos mano kojytes nuo peršlapimo.

O dabar grįžkime prie pagrindinės minties, t.y. laisvalaikio besilaukiant mažylio. Kadangi kiekviena diena jau tapo įprastine rutina, tai bent savaitgalį su šeima skiriame poilsiui ir pramogoms. Kai kiekviena diena yra įprastinė darbo diena, o po jo jau nieko nesinori, tai savaitgalį leidžiamės į kelią ir pakeičiame namų aplinką. Šį kartą lankėmes Utenoje. Ir būtent viename iš prekybos centrų atradome šį gražų papuošimą su Lietuvos trispalvę simbolizuojančiomis gėlėmis. 

20180313093327-42894.jpg

Bandžiau savo sūnų įkalbinti nusifotografuoti prie šių dekoracijų, tačiau akivaizdu, kad jam gėlės neaktualu, tad nuotrauka pavyko tik iš nugaros, jam žvelgiant kažkur kitur :).

Kai visas parduotuves apvaikščiojome nusprendėme gardžiai papietauti. Buvo iš ties labai skanūs pietūs, todėl jau dabar svajoju apie savaitgalį ir kokią nors išvyką. Po skanių pietų vykome į draugų mergaitės gimtadienį, kuris vyko vaikų žaidimų kambaryje.

20180313094755-23698.jpg

Taip jau atsitiko, kad į gimtadienio šventę atvykome patys pirmieji, tad beliko laukti kitų vaikučių su tėveliais. Kai susirinko visi svečiai ir kiekvienas vaikas vis kartojo mama ateik, mama noriu ir t.t.t. pastebėjau, kad pas mūsų sūnų atsirado pavydas ir jis pradėjo kartoti čia mano mama, neleido net niekam šalia prisėsti, apkabino ir pasakė myliu, būk su manim. Tuomet pagalvojau, o kas bus, kai sulauksime šeimos pagausėjimo? Ar jis lengvai pasidalins mamytės dėmesiu su kitu mažyliu? Todėl kiekvieną mielą dieną jam kartoju, kad turėsime broliuką arba sesutę. Panašu, kad jis džiugiai priima šią žinią, bet laikas parodys, kaip iš tiesų mums seksis jau liepos mėnesį.

Taigo po savaitgalio išvykos smagiai pavargome ir važiuojant pakeliui į namus snūstelėjome, kol tėtis vairavo automobilį.

Matukas buvo be galo patenkintas mūsų išvyka ir jau rytojaus dieną kartojo, kada gi vėl važiuosime į gimtadienį? :) Na kiekvieną savaitgalį nevyksime į gimtadienius, bet nuvažiuosime šiaip kur nors prasiblaškyti.

O dabar, vis dar su nekantrumu laukiame tikrojo šilto pavasario...kuomet sniegą pakeis žalia žolė ir atsiskleis gamtos nubudimo grožis...:)

 

 

 

Vytulka Vytulka 13. Mar 2018, 12:36

Ateis laikas ir išmoks pasidalinti 😀, nepergyvenkite

Solveiga25 Solveiga25 13. Mar 2018, 11:26 Dovilė 1991

Ačiū, ačiū 😉 🌷

Dovilė 1991 Dovilė 1991 13. Mar 2018, 10:43

Atsidariau straipsnį, żiūriu nuotraukas, o gi labai matytos vietos! 😀 Gražus straipsnis! Viskas bus gerai!