Pirmasis GINTARĖS dienoraščio laiškas. Susipažinkime!

Pirmasis GINTARĖS dienoraščio laiškas. Susipažinkime!

05. Nov 2013, 00:00

Sveikos, mielosios,

  Malonu, jog galesiu su jumis dalintis nestumo patirtimi. Kiekviena savaite rasysiu savo dienorasti jums ir tuo paciu sau. Tikiuosi ir jus dalinsites komentarais su manimi, nes turime viena bendra dalykeli- esame busimos arba esamos mamytes. :)

  Esu vardu Gintare. Man 24.  Save galeciau pristatyti kaip gana charakteringa asmenybe. Esu gana uzsispyrusi, karstakose, bet draugiska ir laaaabai megstanti bendrauti. Siais metais baigiau Lietuvos Edukologijos universiteta, kuriame studijavau socialinius mokslus. Taigi esu igijusi sociologes specialybe taip pat mokytojo kvalifikacija. Gyvenu UK jau ketveri metai. Turiu drauga, suzadetini ir busima teveli Kestuti. Vienas kita mylim jau septynerius metus, todel ir musu maziukas buvo planuotas.

  O maziuka planavom ir manem, jog uztruks apie metus, juk nera taip lengva. Taciau isejo atvirksciai, ,,uzkibo'' super greitai, todel manau, kad esam sekmes paliesti. Po cistu salinimo operacijos ir ligos endometriozes maniau, jog teks papluseti, taciau mums pasiseke! :) 

  Jau esam 10 savaiteliu. Kad busiu mama vis dar neitiketina ir dziaugsminga. Nekantrauju kada pamatysiu savo maziuka zirniuka ekrane. Turetu buti po poros savaiteliu. Laukiu kada pradesiu jausti judesius, o ir galu gale ji pamatysiu!!! Ech, auk sveikutis mazyli... :) 

  Seip jauciames gerai, kartais nestipriai papykina ir tiek. Tik va, mano nuotaiku kaita net pacia vargina, tai ka kalbet apie teveli. Na bet jis kantrus vyras! 

  Apie sia dziugia zinia vyrui ir savo seimai pranesiau tik suzinojus. Busimas tevelis porai sekundziu zada prarado, susigraudino, o poto krykstavo ir planavo kas darys kai mazylis gims :). Buvo smagu ji toki matyti. Kadangi mano santykiai su mama, teciu ir sese labai artimi, jiems pasakiau nedelsiant kaip ir teveliui.  Lietuvoje gyvenantys busimi seneliai labai dziaugesi, plojo rankomis ir soko dziaugsmo soki. Aciu jiems uz palaikyma!

  Na kaip pirmam kartui tiek, kita savaite papasakosiu daugiau apie save, savo savijauta ir seip ka valgau, ka veikiu. Aciu uz demesi. Iki kitos savaites.

  Linkėjimai!!! :)

  Gintarė

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131120133944-44356.jpg

19. Jan 2014, 21:42

Sveikute...malonu
Man jau ketvirtas menesiukas...Bus idomu paskaitineti tavo dienorasti,,,

08. Dec 2013, 06:23

Ziuriu,kiek mes bendro turim 😃 😃. As irgi baigiau LEU socialiniu mokslu specialybe su mokytojo kvalifikacija, taip pat UK gyvenu (tik 3 metus,vasara 4m.bus), taip pat laukiames vaikucio (tik mums jau 22sav.),kuris uzkibo super greitai (is pirmo menesio). Ir as turejau cista,bet ji pati pasisalino pastojus 😀. Turbut pati mokeisi neakivaizdziai,jei tau 24m.,o jau 4m.UK gyveni 😀. Man 26m., iskeliavom is karto po mokslu. Sekmes augant ir stiprejant 😉

03. Dec 2013, 21:53

Lauksim pilvuko nuotrauku 😃

04. Nov 2013, 22:48

Labai atsiprasau del lietuvisku raidziu nebuvimo ( tai neimanoma), nes teisingai, UK to nerasi... Sorriukas. ☺ O nuotraukyciu tikrai bus kita savaitele. O seip aciu uz palaikyma, man tikrai tai svarbu ir labai malonu.. Ikiukas visoms 😉🌷
P.S tai vat, kad ne is LT tai manau i nauda palyginti. Idomu bus suzinoti, manau ir man ir jums. Ir seip viska galima pritaikyti sau. 😀

pypse pypse 04. Nov 2013, 17:20

malonu susipažinti😀
bus įdomu sekti jūsų naujienas😀

man tai nelabai patinka tik lt raidžių nebuvimas. bet gal nėra galimybės jei gyvenate UK.

O kad nėštutė ne iš Lietuvos irgi nežinau pliusas ar minusas. Iš vienos pusės palyginti sistemas galima, gal kažką iš tos sistemos ir sau prisitaikyti, iš kitos pusės tai yra kita sistema ir ne viską pavyks prisitaikyti, pasidomėti konkrečiau ar pan.

bet žinoma svarbiausia lengvo, gražaus ir stebuklingo laukimo. O mes su džiaugsmu lauksime kartu 😀

04. Nov 2013, 14:33

Šaunu, lauksime drauge 😉 🌷

motinysteveza motinysteveza 04. Nov 2013, 13:53

Sveika, prisijungusi. lauksime tavo dienoraščių 😀
o pavyktų rašyti lietuviškomis raidėmis? ir labai nuotraukyčių norėtųsi 😀

04. Nov 2013, 13:32

sveika prisijungusi 😀 🌷 bus faina skaityti tavo dienoraštį 😀