prasideje vargeliai..

15. Sep 2014, 14:23

sakau labas dar karta visom esamom ir busimom mamytem :)

prasidejo 15 zirniuko savaite.. atrodo viskas butu puiku, gyvenciau be rupesciu ir dziaugciausi neseniai per ekrana pamatytu savo mazyliu, taciau uzpuole rudeninis persalimas...

jau kelias dienas kovoju su gerkles perstejimu, uzkimimu, kosejimu ir nezmoniska sloga, kuri kankina diena ir nakti.. nakti keliuosi pajutusi krauja is nosies beganti, o diena su kiekvienu putimu baiminies, kad jis vel pasipils upeliais. savijauta tikrai prasta, bet stengiuos kuo silciau buti ir kuo greiciau pasveikti, kad tik nepakenkciau mazyliui.. 

o kaip laikosi musu mazasis pilvuko gyventojas? praeita savaite vel buvom susitike ekrane, tai pirma karta maciau nevalingus jo judesiukus, kaip plonytem kojytem mosikavosi, o rankytem slepe savo veiduka, tad  daktarytei nejo pamatyto zandikaulio augimo. 

Yra sunku apsakyti koks tai jausmas, matyti ta maza zmogeliuka, krutanti, judanti ir del nieko nesijaudinanti. Taciau kai zinai, jog jis yra pacioj nuostabiausioj vietoj, sirdziai pasidaro beprotiskai gera ir ramu. 

Nepykit del galbut nersisliu ir sunkiai suprantau minciu, bet siai dienai tai yra geriausios mano mintys.

iki greito!! 

17. Sep 2014, 13:35 sraigiukas

apie avieciu arbata, kad sukelia gimdos spazmus nebuvau girdejus ir kaip tik ja geriu, bet ne daznai, tai nuo dabar pakeisiu ja kita. aciu uz patarimus 😀

ir aciu visom uz palaikyma 😀

16. Sep 2014, 21:34

Sveikatos !!! 🌷 zinau ka reiskia, paciai teko patirt, kosuliai ir kt. PASVEIKSIT 😉

16. Sep 2014, 17:14

Sveikatėlės ir aukščiau nosytę! Viskas bus gerai! 😀

sraigiukas sraigiukas 16. Sep 2014, 14:33

Svarbiausias jūsų dabar darbas tai geros emocijos, daug šiltų arbatų tik ne aviečių, jos skatina gimdos spazmus, jei gersit tai silpna ir kas kelias dienas.
sėkmės auginant pilvuko gyventoją

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 15. Sep 2014, 16:33

Sveikatos!!! pati irgi kapanojuosi, tai žinau, kaip bloga būti ir nėštute, ir ligone vienu metu... 🌷

pypse pypse 15. Sep 2014, 16:14

😀

jaldija jaldija 15. Sep 2014, 15:57

Sveikit🌷🌷🌷
Nuostabios emocijos 👍