Pregnacare Plus Omega-3 maisto papildas nėščiosioms

Pregnacare Plus Omega-3 maisto papildas nėščiosioms

08. Jun 2018, 14:08 Aukse Aukse

Sveikos, būsimos Mamytės,

Kūdikio laukimas yra be galo gražus bei atsakingas gyvenimo laikotarpis. Visos džiaugiamės ir laukiame savo mažylių, tačiau taipogi stengiamės maitintis sveikai bei subalansuotai, o trūkstamą mineralų ir vitaminų kiekį, tikriausiai, ne viena papildome vienais ar kitais nėščiosioms skirtais ir subalansuotais vitaminų kompleksais.

Aš pati jau esu įžengusi į III-iąjį trimestrą, o kadangi pirmieji du buvo žiemą/pavasarį, tai tikrai teko išbandyti ir kitų firmų maisto papildus nėščiosioms, nes tuo laikotarpiu prekybos centruose parduodamas maistas nėra nei šviežias, nei gausus vitaminų bei mineralų. Kitaip nei kiti bandyti, maisto papildas "Pregnacare Plus Omega-3" pirmiausia akį patraukė dėl itin išvaizdžios ir, kas svarbiausia, informatyvios pakuotės. Nereikia net išpakuoti ir ieškoti informacinio lapelio, kad surastum visą dominančią informaciją: kiek ir kokių tablečių bei kapsulių yra dėžutėje, kokią naudą gausite gerdamos šiuos vitaminus, kokie vitaminai yra sudėti į kiekvieną tabletę bei kapsulę, kaip vartoti vitaminus bei, žinoma, visos sudedamosios dalys. Į akis krenta ir tai, kad šis maisto papildas savo sudėtyje neturi dirbtinių dažiklių, druskos, mielių, konservantų ir laktozės, taipogi yra be gliuteno.

20180608132407-81797.jpg

Kaip ir daugelis besilaukiančių mamyčių, aš domėjausi leistinomis vitaminų bei mineralų dozėmis ir mane visad neramino vitamino A kiekiai kitų formų maisto papilduose, nes jo perdozavimas gali sukelti vaisiaus deformacijas. Maisto papildas  "Pregnacare Plus Omega-3" šiuo klausimu patrauklus tuo, kad sudėtyje vitaminas A pakeistas nėštumo metu saugiu betakarotenu. 

Net jeigu perskaičius maisto papildo vartojimo nurodymus galinėje pakuotės dalyje kas nors ir pasimirštų - vos pradarius pakuotę visad matysite aiškų priminimą, jog reikia gerti po 1 tabletę bei kapsulę per dieną.

20180608135041-82690.jpg

Ne kartą esu pamiršusi ar tądien jau išgėriau vitaminus, ar vis tik dar ne, tačiau vartojant Pregnacare ši problema buvo išspręsta. Pakuotėje patogiai supakuoti maisto papildai yra pažymėti savaitės dienomis.

20180608135711-12796.jpg

Na o dabar apie patį vitaminų poveikį - mano manymu, šis maisto papildas tikrai vertas to 1-ojo numerio, kuris buvo suteiktas Jungtinėje Karalystėje. Pavartojus vitaminus dingo mane dažnai kamavęs vidurių užkietėjimas, pagerėjo atmintis - ši problema jau buvo pradėjusi mane gąsdinti, na, ir žinoma, bendra savijauta pakilo į pačią viršūnę. Kasdien galiu atsikelti 6 valandą ryte, nuveikti daugelį darbų, nueiti per dieną visus 10 000 žingsnių ir į lovą atsigulti vėlai vakare. Be abejonės, pagerėjusi ne tik savijauta, bet ir nuotaika, ko pasekoje laiminga žmona - laimingas ir vyras. :)

Visoms mamytėms, dvejojančioms kuriuos maisto papildus vertėtų rinktis nėštumo metu - drąsiai galiu rekomentuoti "Pregnacare Plus Omega-3". Išbandykite ir pačios pajusite jų teikiamą naudą jums ir jūsų būsimiems mažyliams.