Seminaras nėštukėms: "Laukimo šokis. Ko laukti, kai laukiesi?"

Seminaras nėštukėms: "Laukimo šokis. Ko laukti, kai laukiesi?"

10. Jul 2018, 21:18 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kineziterapeutė, asmeninė trenerė, sveikatingumo instruktorė Gelminė Giedrytė ir akušerė, grupinių/individualių nėščiųjų mankštų, pilateso, kalanetikos instruktorė Monika Giedrytė kviečia visas būsimas mamas ir jų vyrus į sveikatingumo seminarą rugpjūčio 25-26 dienomis.

Nėštumas yra vienas iš svarbiausių moters gyvenimo įvykių. Jeigu jau esate nėščia arba nusprendėte susilaukti kūdikio, galima sakyti, kad prasideda džiugaus jaudulio, o kartais ir visokių abejonių kupinas Jūsų gyvenimo tarpsnis. Ima kamuoti klausimai: kas toliau? Ką galiu, o ko ne? Ką geriau valgyti? Kaip mankštintis? Ką dabar daryti?!

Šie ir begalė kitų klausimų lenda į galvą ne tik moteriai, tą patį mąsto ir Jų nuostabieji vyrai.

Pasibuvimas gamtoje, meninės dirbtuvės ir kūnui, ir sielai, laužas ir pašnekesiai, sveiko judesio mankštos, patarimai bei paskaitos...ar galite įsivaizduoti ką nors malonesnio ir labiau nuteikiančio pasiruošimui šiam nuostabiam mažylio atėjimui į pasaulį?

Tikslas:
Taigi mūsų tikslas – žinios. Mes pasistengsime pateikti informatyvius patarimus, parodysime, kaip įspūdingai keičiasi būsimas kūdikis ir kaip stulbinamai prie naujos būsenos prisitaiko Jūsų organizmas. 
Labai svarbus asmuo, kuris yra visą Jūsų nėštumo ir gimdymo laikotarpį, skirsime ypatingą dėmesį, šio nuostabaus žmogaus integracijai, pasiruošimui, patarimams.
Esame tikros, kad tiksliai žinodama, ko galima laukti ir kas Jums gali nutikti būnant nėščiai, Jūs pasitikėsite savimi ir galėsite priimti teisingus, Jums tinkamus sprendimus.
Neabejojame, kad po unikalaus savaitgalio gamtos apsuptyje, bendrakeleivių patarimų ar pamokymų, pasieksime svarbiausią tikslą – Jūs tapsite laiminga, sveika motina ir laukimas Jums taps palaima.
Meniu:
*Paskaitos ir patarimai;
*Rytinė ir vakarinė mankšta;
*Meninės dirbtuvės;
*Pokalbiai ir pasiruošimas gimdymui;
*Nuostabi vakarienė dovanų;
*Nakvynė gamtos apsuptyje.

Plačiau ape renginį ir registracija ČIA->>