Susipažinkim:)

Susipažinkim:)

06. May 2014, 10:44

Sveikos mielosios MK mamytės,

Jau seniai  „įstojau“ į Jūsų klubą, bet pati parašyti ir papasakoti apie save nusprendžiau tik dabar, nes mano mylimasis yra išvykęs ir man labai liūdna vienai laukti savo stebuklėlio, todėl labai tikiuos, kad nors keletas iš Jūsų paskaitys šį mano laiškutį ir taip bendraudamos suteiksim malonumo viena kitai.

Esu jaunutė, 21 metų būsima mama, laukiuosi jau 35 savaitėlę. Studijuoju dar tik antrame kurse ir esu pasiryžusi mokslus tęsti ir mažyliui gimus.Gal kuri nors mokosi ar mokėsi su mažyliu?Pasidalinkit savo patirtim. Esu komunikabili ir nuolat lekianti, skubanti nėštukė, draugai dažnai klausia: „Ar tu išvis jauties esanti neščia?“. Jaučiuosi, bet visą neštumo laikotarpį sveikata buvo puiki ir tik dabar nėštumui artėjant į pabaigą pamaudžia šonus ir nuolat tinsta kojos, bet tai niekis. Kuo labiau artėja ta diena, tuo labiau stengiusosi vis pajudėti, nes kaip ir manau dauguma mamų, besilaukiančių pirmagimio, laukiu, bet ir bijau to gimdymo...Manau jam reiks jėgų, todėl noriu būti stipri ir savo mažiuką pagimdyti natūraliai.

O dabar pristatysiu Jums savo lėliuką. Mano mažylis yra paslapčiukas, nors jau tiek daug jam savaitėlių, jis nepanoro tėveliui su mamyte pasirodyti, taigi liks staigmena iki gimdymo. Džiaugiuosi, kad bent dabar jis nuolat krebždena, kartais jau net „laužo“ mamytei šonelius, bendrauja, reaguoja į prisilietimus, muziką. Džiugina kiekvieną dieną. Tikiuos taip bus ir toliau, nes tėvelio dabar šalia nėra, o aš mokausi Kaune, tėveliai ir artimiausi giminaičiai gyvena kitur, beto ir neštukių draugių neturiu, taigi trūktų nuraminimo ir palaikymo. Bet esu stipri ir viską susitvarkau viena. Mažylis jaučiu, kad irgi bus stiprus.

Tai tiek pradžiai apie mane. Galbūt laiškelis ir nelabai nuoseklus, nes parašiau jį eksprontu, tačiau jau senai brandinau mintį čia parašyti, jau net pradėjusi buvau, bet viską ištryniau...Todėl šį kartą labai neišsiplečiu ir iškart keliu savo laiškutį kol neapsigalvojau.

Tikiuos atsiras nors keletas skaitančių. Stengsiuos rašyt kas savaitėlę, o paskui rašyti apie jau gimusį savo mažiuką. Štai toks tas mano nedrąsus pirmasis laiškutis.

P.S. Einu kloti lovytės ir atlaisvinti spintą mažylio daiktams, lagaminą krausiuos tik kitą savaitėlę. (Būtinai papasakosiu apie savo pasiruošimą kitą savaitę).

 

Iki pasimatymo, mielosios mamytės

 

Geros savaitės Jums linki paslapčiukas su mama Justina

 

 

12. May 2014, 19:34 Seimynele2014

Laukit tęsinio😛

12. May 2014, 16:35

grazi istorija 😀

11. May 2014, 18:54

Na man pagelbės auklė, studijuoju tolokai nuo savo gimtųjų namu😀 Dėl to baisoka leliuka palikti, bet mokslai man labai svarbu ir po vaiko, jų pabaigimas pirmoje vietoje😀

07. May 2014, 14:35 agnesim

Smagu, kad mūsų istorijos labai panašios😀O kur palikdavai mažylį, kuomet ėjai į paskaitas ar seminarus? samdei auklę?😀

06. May 2014, 13:16 Vinga

Būtinai tęsiu, kol neparašiau tikrai kaip ir tu maniau, kad niekam nebus įdomu😀)

06. May 2014, 13:15 Gintare24

Smagu, o paskui gal ir apie savo mažylius MK galėsim papasakoti😀)labai įdomu😀

06. May 2014, 13:14

Sveikinimai išdrįsus 😀 Aš taip pat ilgai buvau tik skaitytoja, man atrodė, kad tikrai niekam neįdomu kaip ir kuo TU gyveni, BET..šioje mamyčių bendruomenėje jaučiuosi puikiai ir maloniai 😀 Taip kad..laukiam tęsinio 😀

06. May 2014, 13:14 Mutter

Man taip pat😀

06. May 2014, 13:06

Smagu, kad nusprendei rasyti 😉 butinai skaitysiu, nes musu keliukai panasiu laiku ateis 😀 sekmes!

06. May 2014, 11:50

Malonu susipažinti! 😀 Lauksim kitų laiškučių. Bent man visada malonu pasiskaityti, kaip gi tos mamytės gyvena, o ir pačiai lengviau, kai ką išsikal.. oj išsirašau 😀

06. May 2014, 11:43 neri

Tikrai taip, o dar pasiruošimo darbelių likę, bet tikiuos per kelias savaites galutinai pasiruošti😉

06. May 2014, 11:42 Goda_Mamyciuklubas.lt

Iš Kauno😀

neri neri 06. May 2014, 11:34

Malonu susipažinti Justina 😉 ir jau ne taip daug liko iki susitikimo su mažyliu(e) 😀

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 06. May 2014, 11:24

Sveika, Justina, kaip malonu jog prisijungei ir esi pasiryžusi dalintis savo išgyvenimais!
Aš esu viena iš portalo redaktorių Goda - jeigu kils idėjų ar klausimų - visad rašyk mums redakcija@mamyciuklubas.lt
Lauksime kitų laiškų!
p.s. iš kokio miesto esi?