Susipažinkime!

Susipažinkime!

14. Jan 2014, 15:15

Sveikos, esamos ir būsimos, mamytės !

Prašausi būti priimta į Jūsų gretas, kaip jau matyti iš pagrindinės nuotraukos mus su vyru aplankė gandrai. Esame begalo laimingi ir mano nuomone - tai pati geriausia dovana naujiesiems metams :)

Tai mano pirmasis laiškelis, todėl pradžiai norėčiau susipažinti ir trumpai papasakoti apie būsimą mūsų šeimą. 

Būsimas TĖTIS. Nuostabus žmogus, pats pačiausias mano gyvenime. Nuoširdus, romantiškas, visada ieškantis kompromiso, išklausantis visas mano nesamones (o aš tikrai moku nusišnekėti), nemokantis nei pykti nei šaukti (aišku ir jo kantrybės taurė kartais būna perpildyta, bet retai tikrai labai labai retai), tiesiog jis yra šeimos žmogus ir pilnai tikiu, kad bus puikus tėtis. :)  

Didžiausias būsimojo TĖČIO žygdarbis vaikelio labui: atsisveikino su rūkimu, kai tik pradėjome planuoti leliuką. Tai paglostė man širdį, nes pamačiau jo begalini norą, pastangas, juk ne kiekvienas vyras galėtu po beveik 9 metų praleistų kartu su cigarete imti ir staiga jos atsisakyti. Labai juo didžiuojuosi ir palaikau (bučkis).

Būsima MAMA. Padauža, išdykus, užsispyrus, linksma, plačia širdimi, mylinti ir mylima :) O jei rimtai, tai niekada nemokėjau kalbėti apie save... Visko gyvenime esu patyrusi ir visko mačiusi, todėl į gyvenimą žiūriu labai realiomis akimis (rožiniai akiniai jau senokai nuimti nuo akių). Tikslų turiu daug, bet ne visur suspėju, todėl kai kurie dalykai tiesiog lieka mintimis ar svajonėmis. Esu antrakursė, mokausi dieninėse studijose ir dar dirbu pilnu etatu, tai va dėl ko aš tokia užimta. Bet aš tuo džiaugiuosi, nes taupau savo gyvenimo laiką, o jis brangus :) 

VAIKUTIS. Dar pilvelyje ir jau 6 savaitės, kaip ten gyvena :)  Mamytes kolkas labai nekamuoja, jokių rimtų pykinimų nėra, nuotaikos kaitos taip pat dar nepastebėjome, tik kad tenka daug dažniau palakstyti į wc. Aišku viskas savo laiku, gal dar parodis ragelius :)  

Kolkas apie būsima mūsų šeimą tiek. Pasižadu dažnai pasipasakoti, nes daugiau nelabai yra kur išsikalbėti. Nėštumas bus slepiamas nuo aplinkiniu bent jau kurį laiką, tai tikrai. Būsimiems seneliams kolkas irgi nenorime sakyti, tiesiog bijome jų reakcijų. Bet juk viskas su laiku :)  Nors meluoju, vienas žmogeliukas jau žino, tai puiki mano draugė, kuri ir paskatino mane čia rašyti. Ištikrųjų džiaugiuosi dėl to ir sakau ačiū Tau, Mieloji. (buškis)

Tam kartui tiek :)  Atsiprašau už klaidas jei rasite skaitant, lietuvių kalbos gramatika niekada nebuvo įpatinga mano draugė....

Pagarbiai, būsima mamytė*

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 14. Jan 2014, 22:38

Laba diena, labai smagu, jog prisijungėte. Mes labai džiaugiamės visomis nėštutėmis. Darome net ir susitikimus - iš kokio miesto esate? Jeigu kas nors neaišku, norite kažką pataisyti ar šiaip - mūsų redaktorių meilas redakcija@mamyciuklubas.lt - rašykite. Tikiuosi pasimatysime ir gyvai!

14. Jan 2014, 21:44

O Mieloji, ačiū už tokius žodelius 😀 nesitikėjau, kad čia ir man atsiras vietos 😀 ❤ 😘 myliu Judu ir būsimąjį Jūsų šeimos narį 😀 ❤ savo būsimą krikšto vaikutį 😀 🌷

14. Jan 2014, 19:49

Sveikinimai su džiuge naujiena 🌷 😉

14. Jan 2014, 18:28

utopija - Ačiū už sveikinimus 😀 oi mes labai labai džiaugiames , nes stebuklėlis tikrai lauktas 😀
rbraskyte - Sveikinimai ir Jums !!! 😀))

14. Jan 2014, 17:36

Ir aš prisidedu prie sveikinimu. Aš šiandien taip pat sužinojau,kad laukiuosi.

14. Jan 2014, 16:09

Sveikinimai - skubėti nėra kur, džiaukitės šia žinia, o visiems kitiems pranešti visuomet spėsit 😀 Gerų emocijų ir lengvo laukimo ir toliau 🌷

14. Jan 2014, 15:55 natiuska

Ačiū ačiū 😀 🌷

14. Jan 2014, 15:37

Sveikinimai busimai mamytei, lengvo jums nesiojimo 🌷