Audronė: Susipažinkime

Audronė: Susipažinkime

15. Oct 2020, 17:18 Audrone Audrone

Labas visoms,

As esu Audronė, man 23 metai, gyvenu Liubave. Turiu šeimą, be galo mylintį draugą ir mylinčią dukrytę. Su draugu susipažinau vienoje šventėje, kurioje atsitiktinai susitikome. Pažiūrinėję viens į kitą labai patikome tiek aš jam, tiek jis man. Po kurio laiko pradėjom gyventi kartu ir po pusmečio sužinojau, kad laukiuosi  nuostabios dukrytės Meitos.Meitai dabar 2,7 m. Labai mėgsta dūkti, žaisti  ir be abejo eiti pas močiutę. Nėštumas su Meita buvo lengvas ir nesunkus  kaip ir gimdymas. Meita gimė mažytė 49 cm  ir 2590 g. 

Meita labai nori pas vaikus, bet sužinojusi gerą žinią - ji labai laukia broliuko arba sesytės. Pasakius jai šią žinią labai apsidžiaugė. Labai džiaugiamės ir mes, nors šis nėštumas man yra šiek tiek sunkesnis nei pirmesnis, dar prisidėjo ir korona, sunkiau papulti pas daktarus, sunkiau prisiregistruoti, bet tai netrukdo mūsų laimei .

Pas ginekologę man padarė visus reikiamus tyrimus, vienas jų buvo nelabai geras - nustatė nėštuminį diabetą, aišku, išrašė vaistus. Bet tai netrukdo mūsų džiaugsmui, mes gydomės ir pamažu judam pirmyn, vaikutis labai juda, kruta, su šiuo leliuku aš greičiau pajaučiau judesius ir dar didesnį džiaugsmą.

 Greitai sužinosime, ko laukiamės, tada ir pratęsiu viską.

O dabar linkiu visiems geros dienos :)