Susitikimas su garsiąja akušere/pribuvėja  Angelina Martinez Miranda

Susitikimas su garsiąja akušere/pribuvėja Angelina Martinez Miranda

08. Sep 2017, 11:00 Aistė_mamyciuklubas.lt Aistė_mamyciuklubas.lt

Pastoti ar pakartotinai susilaukti vaikų (pasitaiko ir tokių atvejų!) negalinčios moterys savo atžvilgiu sulaukia įvairiausių reakcijų: vieni jų nuoširdžiai gailisi, antri aršiai puola dirbtinį apvaisinimą bei su juo susijusias gydymo procedūras visa tai prilygindami baisiausiam nusikaltimui. Kiti dalija patarimus, pavyzdžiui, taktiškai užsimena apie įsivaikinimo galimybę arba ragina daugiau melstis ir pasikliauti aukščiausiuoju – neva pakanka tik labai labai norėti vaikelio ir šis būtinai atkeliaus į šeimą.

20170908141814-50346.jpg

Gyvenime būna visaip, žinoma. Kartais išties pasitaiko stebuklų, kai tradicinės medicinos atstovų nuvilta pora galiausiai nuleidžia rankas ir tiesiog gyvena įprastą gyvenimą. Ir tas įprastas gyvenimas būna po kiek laiko tampa nebeįprastu, mat šeimoje kažkaip (atrodytų tikrai stebuklingai) atsiranda trečias. Mažas ypatingas žmogutis.

20170908141829-83990.jpg

Kaip teigia Vilniuje šį savaitgalį viešinti ir lietuvių bei kaimyninių šalių moteris: gydytojas, akušeres, pribuvėjas, dulas, osteopates – visas, kam artima gimties tema, į seminarą sukvietusi tradicinė akušerė/pribuvėja iš Meksikos Angelina Martinez Miranda, norint pastoti ir išnešioti kūdikį bene svarbiausias yra apsivalymas – tiek kūno, tiek dvasios. Meksikoje moterims tuo tikslu organizuojami net specialūs ritualai, į kuriuos susirenka šimtai norinčiųjų tapti mamomis. Ir kas įdomiausia, didžioji dalis moterų išties pasveiksta, nors tradicinė medicina joms sakė, kad tai neįmanoma.

20170908141845-46923.jpg

Mūsų portalas taip pat turėjo galimybę iš arčiau susipažinti su garbingąja Angelina, kuri per savo gyvenimą į pasaulį jau padėjo ateiti maždaug 15 000 vaikučių. Šiandien pateikiu kelias įamžintas akimirkas iš įdomaus ir išties vertingo seminaro. Na o kitą savaitę laukite išskirtinio interviu specialiai www.mamyciuklubas.lt su viešnia iš Meksikos.

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 08. Sep 2017, 20:26

Oi, labai laukiu interviu, esu apie ją girdėjusi, tad be galo įdomu 😀