ROBERTA: Tuk tuk, širdele, tuk tuk - 20 savaitės džiaugsmai

ROBERTA: Tuk tuk, širdele, tuk tuk - 20 savaitės džiaugsmai

16. Jan 2014, 16:41

Sveikutės ! Labas, mylimas, MK.

Šios dienos prabėgo žaibišku greičiu, vėl atnešdamos neišdildomų jausmų saujas.

Kasdienybėje lyg ir nieko yptaingo neįvyko, tik po ilgų atostogų vyrui teko grįžti į darbą, tad namuose kažko trūksta, esam dviese su sūnuku. Na ir žinoma, mūsų meilybė pilvelyje.

LEGO „SUPER RINKĖJAI“Taigi sukamės kaip bitutės namučiuose – statom lego kaladėles – tas pačias gautas penktojo gimtadienio proga – kurpėm su sūnuku tik šią savaitę, mat vienam jam nesmagu – tad vakar visą dieną tvarkiausi, namuose sukausi, o vakare pažadėjau mažajam tverti kaladėles, ką gi pažadas yra pažadas, tad prisėdome prie „meno“ tik aštuntą valandą ir pažaisdami tvėrėm. Valio – mes šaunuoliai – sutvėrėm, ir naktį po visų dienos darbų net nebuvau nubudusi nei karto, o šiaip kas nakt kankina nemiga . . .

TUK TUK, ŠIRDELE, TUK TUK. Šiandien – išaušo dar vienas TAS rytas, kai skubėjau pas daktarę, šįkart su „namų darbais“, pasiruošiau apie 11 klausimų ir man maloniai buvo į visus atsakyta.

Tiesa, pagal ultragarso tyrimą mums BE DVIEJŲ DIENELIŲ 20 SAVAIČIŲ, tad savaitėlės pasikoregavo, ir mūsų džiaugsmelis, greičiausiai bus birželinukas arba ankstyvesnis gegužinukas.

Po šio vizito skraidau kaip ant debesų, nes PIRMĄ nepakartojamą kartą išgirdau savo colyčio širdelės dūžius . . .ech, kaip miela buvo juos girdėti – mieliausias garsas mamytės ausiai. Mažiukas, mūsų, tikras nenuorama, vis stipriau pilvelyje futboliuką žaidžia – išdykėlis. Gera žinoti, nuostabu jausti – tavyje plaka širdutė – mieliausio žmogučio, kūrinėlio, kuris yra ir bus akių šviesa – toks priklausomas nuo mamos, tėčio ir broliuko meilės.

VARDŲ PYNĖJ. Vis dar klausimas dėl varduko, hm, greičiausiai reikės kokią vakaronę rengti šeimoj, laukiant pasiūlymų, nes vardo rinkimas – oi sunkus dalykas . . . AR ne taip mamytės ?

REIKIA AR NEREIKIA ? Dar vienas klaustukas tai vitaminų poreikis. Anot daktarės tyrimai geri, vadinasi papildomų vitaminų kaip ir nereikia, išskyrus nelemtą mėšlungį – čia gavau rekomendacijas įsigyti magnio, pavartoti žuvų taukų . . . KOKIA JŪSŲ NUOMONĖ vitaminų klausimų ? Už ar prieš ir kodėl ? Pačios ar vartojote vien profilaktikai ? Kiek žinau per didelės dozės taip pat kenkia, tad, manau kolkas, kol visa savijauta palyginus gera – jų mums nereikia. O štai su pirmu vaikučiu vartojau visą nėštumą . . . Pasidalinkit savo patirtimi mamytės ;)

PAILSĖJIMAI. Pasiguodus retais skausmais gavau patarimą daugiau pagulėti. Hm, maloniai nuskambėjo, bet nelabai įmanoma, kai turiu judrų padūkėlį, kuris, nors ir vienas mėgsta užsižaisi, visgi su mamyte – įdomiau. O kur dar pietukų, pusrytukų gaminimai . . . MAMYTĖS pailsi, kai . . .vaikučiai užauga tikriausiai J

Taip perbėgau mūsų beveik savaitėlę, įžengiančią į mažajį savaitgalį ir atsisveikinu ligi kitos savaitėlės. Jums linkiu mažiau sniego kasimo darbų, nesirti, saugoti sveikatėlę savo mažųjų ir puikios nuotaikytės.

Laiminga nėštukė Roberta.

20 nėštumo savaičių: kaip vystosi mažylis? Patarimai būsimai mamytei - skaityk Nėštumo kalendoriuje->>>

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131128122207-21957.jpg

17. Jan 2014, 20:37

Dėkui už linkėjimus 😉

Pasiūlė įsigyti "mamita" kur nedaug vitaminų - pagridninių, sakė pačiai sprčsti, mat dabar nuomonės įvairios.

Gintare tai, nebereikalo savo mazgį coliuku vadinu reiškia 😃

17. Jan 2014, 09:05

Sveika, Roberta. Šaunus blogas 😀
Dėl vitaminų, tai pas mane taip pat tyrimai geri, bet kol kas geriu papildomai vitaminų.. Taip pat, kaip Gintarė, jaučiu, kad man reikia jų.. Jaučiuos geriau, nei tada, kai negėriau.. Daugiau energijos..

pypse pypse 16. Jan 2014, 20:12

daug ką pasako žodžiai" laiminga Roberta" ax...
aš pamenu kaip sakei akd tavo coliuaks dar tik maža kruopytė... mmm jau susibumsit, susigirdit, augt. nu vau, kaip laiaks bėga negaliu

pypse pypse 16. Jan 2014, 20:10

pusiaukėlė

rugpjutis rugpjutis 16. Jan 2014, 19:45

😀😀😀😀🌷🌷🌷aciu uz palinkejimus ir tau roberta lengvo nesiojimo,o kas liecia vitaminus jei viskas ciki tai nera ko ju ir vartoti

16. Jan 2014, 18:23

Pas mane tyrimai irgi geri, bet geriu vis dar vitaminus del saves. Jauciuosi zymiai geriau, turiu daugiau energijos 😀 graziai atrodote. Pasirodo kad mes netgi 3 dienomis vyresnib😉

16. Jan 2014, 17:40

Labai smagu Roberta, saunuole.