Užduok klausimą akušerei Marijai!

Užduok klausimą akušerei Marijai!

08. Dec 2014, 15:46 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Belaukiant susitikimo su vaikučiu kyla daugybė klausimų - ne tik kas dabar vyksta, bet ir kas mūsų laukia. Todėl labai malonu supažindinti jus su akušere Marija Mizgaitienė, kuri atsakys į kiekvienos jūsų klausimus ir abejones. 

Marija penkerius metus darbuojasi LSMUL Kauno klinikose, Akušerijos skyriuje.

"Čia dirbu su nėštukėmis ir šeimomis po gimdymo. Informuoju apie pogimdyminio laikotarpio normas bei nukrypimus. Mokau tėvelius prižiūrėti jų naujagimius, pasakoju apie viską kas rūpi bei neramina tėvelius.

Žindymo tema mano darbe yra begalo svarbi, todėl padedu spręsti problemas iškilusias su žindymu", - trumpai savo darbo specifiką pasakoja M.Mizgaitienė.

Turite klausimų specialistei? Rašykite redakcija@mamyciuklubas.lt ir gausite atsakymą, kuriuo pasidalinsime su visomis "Mamyčių klubo" skaitytojomis. Anonimiškumą garantuojame!

Akušerė šiuo metu kuria tėvų mokyklą "Belaukiant Gimimo"  www.facebook.com/BelaukiantGimimo ir kviečia registruotis į paskaitas.

20141208150244-95048.jpg
Ekspertai

Marija Mizgaitienė

akušerė, tėvystės mokyklos Sumanimama.lt įkūrėja
Marija Mizgaitienė in-vecaku-skola
01. Feb 2015, 19:34

Labas vakaras, norėčiau paklausti: pasidariau nėštumo testa ir jis teigiamas, nuvykau pas gydytoją ji mane apžiūrėjo ir pasakė, kad gimda pakilus ir tikrai laukiuosi, bet echoskopu pažiūrės tik vasario 19d? Ar tai normalu, kad po tiek daug laiko tik echoskopu pažiūrės, nes aš praeito mėnesio viduryje buvau dėl pūslės skausmų ir ji jau man tada įtarė nėštumą, bet sakė, kad dar gali būti labai ankstus, todėl nieko nematė..???Ir dar ar labai blogai jei vyro kraujo grupė Rh- ?

04. Jan 2015, 01:24

Sveiki Marija ,turiu Toki klausima kuris mus domina su teveliu,esame jau tevai vienam suneliuibkuriam jau 10metu, noretume jau antro gyvenimobdziaugsmo, bet mums nelabai gaunasi jau apie 3 metus, gal galetumet patarti? Buvome ir pas gydytojus sake jog viskas mums gerai ir esame sveiki, gal galite patarti?aciu

18. Dec 2014, 08:39

Dėl kokių priežasčių gimsta anksčiau laiko mazylis

17. Dec 2014, 12:13

Sveika as esu jauna dabar man 5savaites kaip nescia ir labai skauda pilvo apacia ar cia nornalu? 😀