Užsiregistruok Nėštumo kalendoriuje ir ketvirtadieniais gauk specialų e-žurnalą!

Užsiregistruok Nėštumo kalendoriuje ir ketvirtadieniais gauk specialų e-žurnalą!

21. Mar 2017, 11:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Laukimosi metas kiekvienai moteriai – kaskart naujas ir jaudinantis laikotarpis, nesvarbu, kelinto vaikučio laukiatės….pojūčiai kiekvieno nėštumo metu bus skirtingi tiek fiziškai, tiek emociškai ir dvasiškai. Jei laukiantis pirmagimio viskas atrodo nauja ir nepažinta, gerte geriame naują informaciją apie tai, kas vyksta su mūsų kūnu, kaip auga mažylis, tai besilaukiant antro, trečio ar ketvirto mažylio mes labiau susikoncentruojame į tai, kaip reikės visoms atžaloms paskirstyti dėmesį.

STEBĖK SAVO NĖŠTUMĄ SAVAITĘ PO SAVAITĖS ČIA->>>

Mamyčių klube yra tūkstančiai būsimų tėvelių, kuriuos vienija vienas ir tas pats klausimas – kaip tapti gerais tėvais ir kaip išauklėti pačius geriausius vaikus pasaulyje? Ir žinote, ką…šie rūpesčiai neatsiranda tą akimirką, kai tėvelis pirmą kartą paima mažylį ant rankų. Rūpestėliai prasideda gerokai anksčiau…dar nuo pastojimo pradžios.

Taip, mielos moterys ir mamytės, nuo to, kiek sveikas bus jūsų organizmas iki nėštumo, priklauso ir būsimo mažylio sveikata.

Ar tu buvai aktyvi fiziškai? Ar tinkamai maitinaisi? Ar esi laiminga, viskuo patenkinta? 

Primename, kad visoms būsimoms mamytėms ir tėveliams parengtas NĖŠTUMO KALENDORIUS!

Ką atrasite Nėštumo kalendoriuje?

Virtualus nėštumo kalendorius – tai naudinga ir išsami informacija apie nėštumą, pradedant nuo pirmos savaitės ir baigiant keturiasdešimta.

Jame rasi visą informaciją apie būsimą mažylį, kaip jis vystosi kiekvieną savaitę, taip pat aktualią informaciją apie tai, kas vyksta su tavo kūnu, paaiškinimus, kodėl, pavyzdžiui, negali užmigti, arba kodėl vakarais taip norisi raugintų agurkėlių…

Nėštumo kalendorius kiekvieną savaitę (išskyrus pirmąsias keturias) papildytas video siužetais, kuriuose galėsi išklausyti specialistų nuomones, sužinoti patarimus aktualia tema, bei pažadame, kad bus ir jaudinantis video apie gimties stebuklą.

Kaip naudotis Nėštumo kalendoriumi?

Prisimink pirmąją paskutinių menstruacijų datą! Kai kalendoriuje įrašysi paskutinių menstruacijų pirmą dieną, galėsi pasirinkti – rodyti pasirinktą savaitę arba išsaugoti tai savo profilyje.

20131126125330-58821.jpg

Išsaugok kalendorių savo profilyje! Nėštumo kalendorius bus prieinamas tiek neregistruotiems, tiek registruotiems vartotojams, tačiau tik registruoti vartotojai turės galimybę išsaugoti kalendorių savo profilyje.

20131126125345-17975.jpg

Stebėk informaciją apie nėštumo priežiūrą kiekvieną kartą, kai prisijungsi prie savo profilio.

Kai išsaugosi nėštumo kalendorių profilyje ir kai kiekvieną kartą atsidarysi nėštumo kalendorių, gausi išsamią informaciją apie tai, kas vyksta tau aktualią nėštumo savaitę.

Gauk kas savaitę E-žurnalą savo e-pašte apie tai, kas aktualu laukiantis mažylio!

20170110152533-49212.jpg

Visos nėštutės, kurios užsiregistruos Nėštumo kalendoriuje, kiekvieną ketvirtadienį gaus savo e-pašte laišką apie tai, kas vyksta su jų kūnu, kaip auga ir vystosi mažylis bei gaus patarimus videoformate.

STEBĖK SAVO NĖŠTUMĄ SAVAITĘ PO SAVAITĖS ČIA->>>

20131126123912-94935.jpg