Vaisiaus judesiai antrojo nėštumo metu :)

Vaisiaus judesiai antrojo nėštumo metu :)

04. Apr 2018, 20:47 Solveiga25 Solveiga25

Pirmojo nėštumo metu vaisiaus judesius pajutau apie 17 savaitę. Šiuo metu, kai laukiamės jau antrojo vaikelio, vaisiaus judesius pajutau vėliau, apie 19 savaitę. 

Ir tai buvo nežymus judesiukai vakaro metu. Galbūt man taip atrodė, nes visą dieną dirbu ir neturiu, kada susimąstyti apie judesius. Tačiau po paskutiniojo vizito pas gydytoją, kuris vyko 20 nėštumo savaitę vaisiaus judesiai gerokai suintensyvėjo. Kaip ir gydytoja sakė, kad leliukas yra tikras aktyvistas. Apsidžiaugiau sužinojusi, kad jis gerokai daugiau juda, nei aš jaučiu. Ir štai po vizito nuo pat ryto mane jau žadina mūsų leliukas švelniai bumsėdamas į pilvuką. Ir taip per visą dieną neleidžia pamiršti apie savo egzistavimą ne tik pilvuko padidėjimu, bet ir signalais iš vidaus. Taip pat mūsų pirmagimis Matukas jau sveikinasi su pilvuke gyvenančia sesute. Nieko nėra gražiau už šiuos išgyvenimus, todėl mėgaujuosi kiekviena akimirka. Taip pat noriu pasidžiaugti, kad ir dirbti liko visai nedaug - 1 mėnesiukas. Laukiu nesulaukiu savo išsvajotų atostogų.

O kol mano šeimyna gyvena laukimu, džiaugiamės į Lietuvą plūstančia šiluma. Tikimės, kad šiluma pasiliks ilgam ir pamiršime šaltuką.