Gintarės nėštumo blogas: Vėžlio žingsniu į priekį....

Gintarės nėštumo blogas: Vėžlio žingsniu į priekį....

18. Sep 2014, 11:59

Praėjo dar viena, gulėjimo lovoje, savaitė... Taigi paskaičiavau, kad jau net keturias savaites praleidau gulėdama lovoje! Kažkaip skamba, kaip "Misija neįmanoma"!:)))) bet pasirodo galiu, ir netgi įstengiau! Aišku, paskutiniu metu pradėjau jaustis, kaip lovos papuošalas (na, grožio žinoma dabar iš manęs neperdaugiausiai:))))...)

Veiklos tikrai nepadaugėjo! Sugalvojau, kad noriu pradėti nerti, bet taip pat staigiai supratau, kad to daryti nemoku!:))) Ir net neturiu su kuo! "Pagooglinau", kaip tai reiktu daryti, pasiklydau tarp visų  tų ženklų, kurie apibūdina, kokia ten ta kilputė turi būt. Aišku, kaip ir priklauso šviesiems plaukams, nieko nesupratau!:)))) Bet youtube' radau mokomąją medžiagą anglų kalba, kur neriama labai primityviai ir paprastai, ir tai man atrodė visai suvokiama ir įkandama:) Bet iškilo kita problema! Mano uošvenė pranešė man, kad besilaukiant to daryti negalima!!!! Ir aišku, mano vyras dabar bamba lygiai tą patį ir man to daryti neleidžia (na taip, jie tai nesuvokia, kad lovoje NĖRA KĄ VEIKTI 24 VALANDAS PER PARĄ!!!!!) Dėl tokio vyro požiūrio, dabar negaliu gauti net medžiagų šitam užsiėmimui (kaip žinia, į parduotuvę paskutinį mėnesį keliuja mano vyras). Beeeeeeeeet, nėra padėties be išeities:)))) Šitoj situacijoj pažadėjo pagelbėt draugė. Todėl kitą savaitę su nekantrumu lauksiu draugės, vąšelio, siūlų ir netgi nėrimo pamokos tuo pačiu!!!! Valiooooooo!!!!!:) (bent šiokia tokia gera žinia).

Shopping

Kadangi aš, kaip ir manau dauguma moteriškosios lyties atstovių, dievina apsipirkinėjimą ir slampinėjimą po parduotuves, šis mėnesis man buvo kančia be jų. Bet, čia į pagalba atėjo visagalis internetas. Taigi atradau naują pinigų leidimo būdą, neišlendant iš namų- tai yra apsipirkinėjimas internetu, kai visas prekes tau pristato į namus! Perfect!!!!! Kaip sakant, "kartą paragavus, negali sustot" :))) O aš jau buvau supanikavus, kad nesupirksiu visų reikalingų daiktelių kūdikėliui, o vyras pats to padaryti nesugebes, bet pasirodo visa tai galima padaryti ir gulint lovoje:) Tai bent jau šiek tiek prasidžiuginu save!

Po vakarykščio vizito pas gydytoją šiek tiek nusiraminau, bet lovoje turėsiu praleisti dar mažiausiai tris savaites, todėl per tą laiką, manau ne tik tapsiu didesniu ir platesniu lovos pauošimu, bet ir susirasiu dar įdomesnės veiklos!:)))) Na, svarbu kad viskas mano mažajai būtų gerai!

33 nėštumo savaitė: kaip vystosi mažylis? Patarimai būsimai mamytei - skaityk Nėštumo kalendoriuje->>>

20131128122207-21957.jpg

19. Sep 2014, 15:26

Nu va - smagiau vis 😉
Jooo, bobuciu reik paklausyt, apsisukus savo daryt 😃 seni prietarai ir tiek 😉

18. Sep 2014, 21:59

Lb smagu skaityti👍 as esu girdejus, kad negalima megsti, nerti , nes neva virkstele apsusuks aplink kakla. As nej mezgiau nej neriau vistiek virkstele buvo apsisukus aplink kakla beveik visa nestuma...

18. Sep 2014, 21:57 zivile g.-b.

va va, visi kartoja, gi kad matai rojus tik gulet visa diena, valgyt ir miegot. O kad jie patys bent pora dienu taip praleistu, as nemanau, kad ir td jiems tai lb fainai pasirodytu!!!juolabiau kai toks oras uz lango!😥 o tos bobuciu pasakos, mane jau nervuot pradejo, kuo toliau tuo labiau.... pagal jas tai as net skylutes kelnese susiut negaleciau, ar vaikeliui ne vieno daikto nupirkt negaleciau! Vienu zodziu, laukiu drauges ir kitos savaites uzsakytu pamoku😉)) aciu uz palaikyma!😉

18. Sep 2014, 17:39

Tikrai, jau ir tokia optimizmo prošvaistė pasimatė beskaitant 😀 laikykis!

18. Sep 2014, 13:33 guzikelis1

tikrai taip, kai labai kazko nori, tai viskas imanoma!😉 va db noriu nert ismokt, tai tikiuosi, kad (aisku po simto nesekmingu bandymu) kas nors man gausis😉)))

18. Sep 2014, 13:18

Nuotaikingas straipsniukas, ak tos moterys ir lovoj guledamos sugeba isleisti pinigus 😃