VIDEO: Kas padeda strijų profilaktikai?

13. Nov 2016, 08:52 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Devyni laukimo mėnesiai padovanoja ne tik nesuskaičiuojamas laimės akimirkas. Padovanoja ir tam tikrus iššūkius. Vienas tokių – strijos. Kada ir kaip besilaukiančiai moteriai reikia pradėti rūpintis oda?

Laikotarptį, kuomet moteris laukiasi kūdikio, tai jau išgyvenusios mamos neretai vadina ypatingu, o gal net šiek tiek stebuklingu. Iš tiesų, o koks pasaulyje yra didesnis stebuklas, nei širdelė, pradedanti plakti po moters širdele?

Ir kasdien besikeičiantis kūnas – augantis pilvukas kasdien primena apie tai, jog stebuklas įsčiose stiprėja, bręsta ir ruošiasi vieną dieną užgimti.

Tiesa, moters kūnas, saugantis šį stebuklą, patiria daug iššūkių, nepaisant to, jog laukimasis, pasak medikų, yra fiziologinė moters būklė.

Tad kaip tinkamai prižiūrėti odą nėštumo metu, kad neatsirastų strijų?

Apie tai kalbamės su besilaukiančia mama Simona ir gydytoja akušere ginekologe Edita Kastiene.

“Re-Gen Oil” – profesionali odos priežiūros priemonė, kuri veiksmingai kovoja su strijomis ir saugo nuo jų atsiradimo, pastebimai mažina randų, raukšlių žymes bei pigmentines dėmes. Tinka naudoti nėštumo metu ir po jo. Dėl išskirtinės sudėties su veikliuoju komponentu PCL Liquid oda stipriai drėkinama, skatinamas jos atsinaujinimas ir gerinamas elastingumas. 

20161113183206-42193.jpg