Video: Kuo padeda MK NĖŠTUMO KALENDORIUS būsimai mamytei

19. Jan 2014, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Nėštumas – ypatingas laikotarpis. Ir nors dabar labai populiaru kartoti posakį, jog nėštumas ne liga – vis tik tai ypatinga būsena, reikalaujanti atidos ir susitelkimo į dar nepažintą situaciją, būseną, atsakomybę.

Būsimoji mamytė Elvyra pasakoja, jog savo būsenos sekimas nėštumo kalendoriaus pagalba labai ramina, padeda suprasti ir įsivardinti, kas vyksta su organizmu, nurimti, jog tai natūrali būsena, būdinga ir daugeliui kitų besilaukiančiųjų, atkreipti dėmesį į būtinus svarbius momentus. O didžiausias malonumas – tai galimybė suprasti, kas vyksta su laukiamu mažyliu.

Pasak gydytojos, "Mano šeimos akademijos" vadovės Zitos Norkūnienės, nėštumo metu kiekviena moteris turi rūpintis savo nauja atsakomybine pareiga, nes nėštumas nėra priskirtas ligų klasifikacijai, bet fiziologiniai procesai kiekvienai moteriai yra individualūs.

"Moteris turi rūpintis savo išvaizda, nėštumo eiga ir savo saugumu. Būsima mamytė turi ir tobulėti bei įgyti žinių. Nors motinystės ir tėvystės instinktai yra natūralūs, tačiau juos reikia tvirtinti žiniomis ir patirtimi", - pasakojo gydytoja.

Plačiau apie didžiąją naujieną - Mamyčių klubo Nėštumo kalendorių - video siužete.

STEBĖK SAVO NĖŠTUMĄ SAVAITĘ PO SAVAITĖS ČIA->>>

20131126123912-94935.jpg