VIDEO TV serialas "Super mažylis": Pasiruošimas gimties stebuklui

18. Jan 2014, 09:57 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Štai ir prisiartino ta diena, kai Mamyčių klubas turės savo antrąjį Super mažylį, kurio augimą ir vystymąsį stebėsime visus metus.

Gimties stebuklas - bene didžiausias, gražiausiais ir labiausiai jaudinantis žmogų. Mūsų Super Mažylio šeimynoje šio stebuklo su didžiule meile ir jauduliu laukė net trys žmonės - Evelina, Ignas ir pirmagimis Markas. Kiekvienas jų laukė savaip. Markas planavo žaidimus su broliuku, Ignas rūpinosi šeimynos gerove, o Evelina daug šypsojosi ir švietė paslaptimi.

Būsimasis kūdikėlis buvo pramintas Paslapčiuku, kurio atėjimo būsimoji mamytė laukė ir su džiaugsmu, ir su nerimu, nes pirmasis gimdymas paliko nemažai skausmingų prisiminimų.

Svarbiajai dienai Evelina ruošėsi ypač atsakingai. Likus daugiau nei mėnesiui iki numatytosios laukiamo mažylio gimimo dienos, ji atvyko susipažinti su pasirinktais Kauno Krikščioniškais gimdymo namais, garsėjančiais tuo, jog jie suteikia mamytėms galimybę gimdyti kuo natūraliau.

Pažintis pastiprino ir nuramino būsimąją mamytę, pasidalinusi savo gimdymo planu ir lūkesčiais su gydytoja ir akušere ji suprato, jog planas realus. Ir jo bus laikomasi pagal jos pageidavimus.

Prisiartinus numatytam terminui Evelina su vyru Ignu atvažiavo į Krikščioniškuosius gimdymo namus, kur jau jų visi laukė ir pradėjo pasiruošimą, praėjus kelioms valandoms sulaukėme rezultatų, t.y. intensyvėjančius sąrėmius.

Gebėti ištverti mamytei padeda pirmiausia vyras Ignas, visa savo esybe pasinėręs į buvimą su Evelina ir vardan Evelinos. Dar į pagalbą buvo pasitelkta epidūrinė nejautra ir pačios šeimynos nuostabai - muzika...

Kaip viskas vyko toliau – video siužete.

Patobulintos sauskelnėms naujagimiams Huggies® Newborn pristato

TV serialą SUPER MAŽYLIS!

20140108161809-61591.jpg

Mūsų pati švelniausia apsauga!

20131107141641-24848.jpg

 

20131107142804-15245.jpg