VIKTORINA "Laimėk "Maria" produktų rinkinį" - 5 klausimas

27. Nov 2015, 10:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kviečiame pasitikrinti savo žinias ir sudalyvauti viktorinoje apie "Maria Lactation" maisto papildą, kuris skatina motinos pieno gamybą!

Pagrindiniai maisto papildo Maria Lactation komponentai yra bičių motinėlių perų pienelis, vaistinės ožragės sėklų ir pankolio vaisių milteliai, kurie skatina laktaciją. Šių natūralių medžiagų poveikis iš tiesų efektyvus. Pankolis papildomai normalizuoja ir virškinimo sistemos veiklą, pašalina pilvo pūtimą, taip išvengiant diskomforto mažyliui. Savo ruožtu, gudobelės lapų ir žiedų milteliai reguliuoja širdies veiklą, stiprina širdį ir padeda sumažinti stresą.

Maria Lactation ypač pravarti priemonė pirmosiomis žindymo savaitėmis, kai laktacija tiktai reguliuojama, o taip pat gali padėti situacijose, kai pieno staiga sumažėja dėl sveikatos problemą arba streso. Mama šį maisto papildą gali saugiai vartoti tiek laiko, kiek būtina, nes tai visiškai natūralus produktas.

"Žinoma, nepamirškite, kad jokia stebuklinga priemonė nepadės, jeigu mama nepakankamai dažnai žindys mažąjį, jeigu mažasis krūties nežįs, nestimuliuos, nevalgys pienelio, tuomet priemonė pati savaime neveiks!” pabrėžia žindymo konsultantė Sandra Lase.

Maria Lactation - tai natūralių medžiagų kompleksas, skatinantis jaunų mamyčių pieno susidarymą. Sudėtyje yra vaistinės ožragės sėklų, pankolio vaisių miltelių ir bičių motinėlių perų pienelio, kurie stimuliuoja laktaciją, kmynų vaisių miltelių, kurie pašalina pilvo pūtimąsi, pienės šaknų miltelių, kurie stimuliuoja apetitą, gudobelės lapų ir žiedų miltelių, kurie stiprina širdies ir kraujagyslių sistemą.

KIEKVIENĄ DIENĄ SKELBSIME PO VIENĄ KLAUSIMĄ - iš teisingai atsakiusių burtų keliu išrinksime laimėtoją, kuriai įteiksime "Maria" produktų rinkinį: maisto papildą "Maria Lactation", įklotus į liemenėlę "Maria Comfort" ir stangrinamąjį kremą krūtinei "Maria Bust up"!

20151115151647-40214.jpg


Pirmas klausimas: www.mamyciuklubas.lt/nestumas/viktorina-laimek-maria-produktu-rinkini-42012/

Antras klausimas: www.mamyciuklubas.lt/nestumas/viktorina-apie-maria-lactation-2-klausimas-42153/

Trečias klausimas: www.mamyciuklubas.lt/nestumas/viktorina-apie-maria-produktus-3-klausimas-42174/

Ketvirtas klausimas: www.mamyciuklubas.lt/nestumas/viktorina-apie-maria-lactation-4-klausimas-42175/