Viktorinos apie "Maria Lactation" nugalėtoja!

Viktorinos apie "Maria Lactation" nugalėtoja!

30. Nov 2015, 10:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

"Maria" linijos produktai - tikras išsigelbėjimas būsimoms ir esamoms mamytėms! 

Maria Maternity – kremas nuo strijų nėštumo metu ir po gimdymo. Kremas apsaugo odą, kuri kenčia nuo padidėjusio krūvio, odos sausėjimo ir dirginimo. Į kremo sudėtį įeinantys vitaminai A ir E, provitaminas B5, ricinos aliejus, avokado, migdolų, saulėgrąžų ir vynuogių sėklų natūralūs aliejai efektyviai saugo odą nuo strijų atsiradimo, suteikia jai daugiau elastingumo ir stangrumo.

Kremas Maria Bust it Up – stangrinamasis krūtinės kremas su liftingo efektu moterims kurios nori pagerinti tonusą ir krūtinės odos elastingumą. Šį kremą gali naudoti mamytės maitinančios kūdikius krūtimi.

Maria Bust it Up padidina galimybę odos regeneracijos procesui, sumažina odos senėjimo procesą, tonizuoja ir drėkina krūtinės odą. Kremo sudėtyje nėra mineralinių aliejų, parabenų, sintetinių sudedamųjų dalių ar žaliavų, kurios galėtų būti žalingos odai.

Labai svarbu, kad kremo gamyboje nėra naudojami aromatizatoriai ir kūdikis jaučia savo ir mamytės natūralų kvapą. Kremą galima pradėti naudoti tuo pat metu kai pradedame maitinti savo tik ką gimusį kūdikį.

Maria Comfort – pralaidūs orui liemenėlės įklotai maitinančioms mamoms. Patogūs įklotai turi unikalų orui pralaidų sluoksnį ir labai minkštą užpildą, suteikiantį krūtims komforto. Įklotai puikiai apsaugo jūsų apatinį trikotažą nuo pieno pertekliaus tarp kūdikio maitinimų.

Maria Lactation  – natūralus augalinis kompleksas, kurį rekomenduojama naudoti maitinančioms mamoms pieno atsiradimo skatinimui. Į sudėtį įeinantis bičių pienelis stimuliuoja laktaciją; pankolio vaisių ir kmynų milteliai užkerta kelią dujų susidarymui žarnyne; kiaulpienių milteliai skatina apetitą; gudobelių lapų ir žiedų milteliai stiprina širdies ir kraujagyslių sistemą.

Ačiū visoms dalyvavusioms viktorinoje apie "Maria" produktus!

Skelbiame teisingus atsakymus:

1. Kaip galima skatinti pieno gamybą?

- Dažniau dėti prie krūties ir gerti Maria Lactation kompleksą

2. Maria Lactation sudaro:

- Tik natūralios medžiagos

3. Kiek laiko galima saugiai vartoti Maria Lactation?

- tiek, kiek reikia 

4. Kokios iš šių natūralių priemonių, esančių Maria Lactation, skatina pieno gamybą?

- Vaistinės ožragės sėklos, pankolio vaisių milteliai, bičių motinėlių perų pienelis (teisingas)

5. Kur galima įsigyti papildą Maria Lactation?

- Vaistinėse

Laimėtoja tampa ir "Maria" produktų rinkinį - maisto papildą "Maria Lactation", įklotus į liemenėlę "Maria Comfort" ir stangrinamąjį kremą krūtinei "Maria Bust up" - gauna... 

20151130093134-47010.jpg

INDRE27!

Sveikiname ir lauksime atsiliepimų!