"Burbuliukui" Augustinui reikia naujo puoduko

"Burbuliukui" Augustinui reikia naujo puoduko

22. Feb 2013, 11:41

Laba diena. Na štai prabėgo savaitėlė, norime pasidalinti savo mokymosi rezultatais.

 

Pradėjome mokintis nuo vasario 14 dienelės. Pirmas dieneles mums tikrai sekėsi neblogai. Vis sysiuką padarydavome, o štai rimtesnio reikaliuko padaryti nepavyko.

 

 

Atėjus savaitgaliui, sūnelis susirgo, kelias dienas turėjo temperatūros. Tad puodelio reikaliukus teko truputėlį apleisti, nes sūnelis buvo piktas ir blogai jautėsi. Dabar mes jaučiamės gerai ir vėl grįžtame prie mokymosi.

 

Na, o dabar papasakosime, kaip pirkome puoduką.

 

Vieną kartą važiavome apsipirkti visai savaitei ir su vyru užbėgome į vaikų skyrių paimti mišinuko sūneliui. Ir aš stabtelėjau prie naktipuodžių. Su vyru nusprendėmė, kad jau tikrai laikas mūsų mažyliui jį nupirkti. Juk sūneliui jau buvo 8 mėnesiai. Na labai didelio pasirinkimo tada nebuvo, bet mums labai jau nepaprasto puoduko ir nereikėjo. Išsirinkome paprastą puoduką ir viskas.

 

Grįžus namo sūnelis apžiūrėjo naująjį daiktą. Pabandėm pasodinti jį - jam buvo įdomu. Pasedėjęs kelias minutes padarė sysiuką. Mes labai džiaugėmės ir supratome, kad tikrai padarėme gerą darbą nupirkę puoduką.

 

Na, bet atėjo toks laikas, kai mums jau reiktų naujo puoduko, nes sūnelis mūsų burbuliukas ir puodukas jau šiek tiek nuspaudžia...tad reiks ieškotis naujos mokymosi priemonės.

 

Na šiam karteliui tiek.

 

Mokinys Augustinas

 


Huggies pull ups dienoraštis: antroji užduotis

 

UŽDUOTIS: Antrąją savaitę prašome jūsų pasidalinti patirtimi, pagal kokius kriterijus rinkaisi puoduką vaikučiui. Papasakok, kaip įvertino jį mažylis. Nepamiršk pridėti ir puoduko bei mažylio nuotraukų.

 

4

 

Kaip siųsti blogą?

 

Pasakojimą su vaikučio nuotrauka siųsk paspaudus portale esantį mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“

 

 

Antrąjį blogą gali atsiųsti iki vasario 22 dienos (imtinai).

 

 

Mažyliai, sėkmės pratinimosi prie puoduko Mokykloje!

 

20121114105412-36401.jpg

kodelcia kodelcia 23. Feb 2013, 15:39

indrute, matau, kad panašią mokymosi situaciją išgyveno mūsų mažyliai, nes ir maniškis sirgo