"Kaip gimsta tėtis?"

05. Feb 2015, 22:36 sraigiukas sraigiukas

Mūsų tėčio vardas Gytis. Jis augina dvi puikias dukrytes Milda ir Saule.

Nežino, sakė gal nuo mažens ruošėsi :) Norėjo būti geru tėčiu. Mūsų tėtis apdovanotas kantrybe. Taip išsipildė :)

Kai laukiausi Mildutės, tai nepamenu. Bet neigiamų emocijų nebuvo. O kai sužinojau, kad laukiuosi Saulutės tai apsidžiaugė ir sakė : tai puiku. Nerimas, visas gyvenimas prieš akis prabėgo (būsimas) :)
nerimas blėso, augo geras jausmas, kad būsiu tėčiu. O tapus tėčiu, vėl užplūdo nerimas ar būsiu geras tėtis, ar pavyks susidoroti su šiomis pareigomis.
kai laukiausi jaučiausi globojama, pildydavo mano norus :) tikėjausi, kad globos mane, išklausys.
Kartu skaitydavom "Mažylio knygą" kaip auga mūsų kūdikėlis, kas su juo vyksta.
gimdyme norėjo dalyvauti ir dalyvavo iki išvežė mane ekstra cezariui. Labiausiai įsiminė, kai laikė mane už rankos ir sucypė vaiko tonų registratorius, kad dingo tonai.

Tėtis- kaip tėtis. Dalyvauja "Mažojo moksliniko eksperimentuose"

20150205221856-94680.jpg

Labai sunku buvo surasti nuotrauką, nes dažniausiai tėtis fotografuoja mergytes būdamas kartu. O veikia jie labai labai daug: žaidžia kamuoliu, važinėja dviračiu, stato besmegenius.

Būna tiek kiek reikia. Mūsų tėtis plauna indus, tai jo darbas :) nelabai, bet yra kaip yra. Dar jis kas vakarą skaito pasaką, padeda maudyti dukrytes. Kelionės su vaikais, jį dar labiau praturtintų. Rūbų rūšiavimą ir Mildutės kasyčių pinimą :)
Jis labai labai kantrus, beveik niekada nepakelia balso :) Kuo panašus, sunku pasakyti, nes senelis buvo visai kitoks kai augino savo 5 vaikus, nei dabar kai auga anūkai.

Pagarbos, supratimo ir tautiškumo