"Mamyčių klubas" ir "Megiukas" kviečia į naują nuotraukų konkursą Facebook!

"Mamyčių klubas" ir "Megiukas" kviečia į naują nuotraukų konkursą Facebook!

17. Oct 2012, 00:00

Sveiki! Mūsų paskyroje "Facebook" pradedame smagų nuotraukų konkursą „Aš ir mano mėgstamiausias personažas“.

 

Ką Jūsų mažylis mėgsta – Žmogų vorą? Kūlverstuką? O gal kitą kokį personažą? Iki spalio 31 dienos įkelkite į mūsų FB sieną nuotrauką šia tema ir laimėkite įspūdingą dovaną - nuotaikingą gimtadienio dovanos įteikimą su personažu Kauno mieste.

 

Nori dalyvauti? Užsuk čia:

Facebook: Mamyčių klubas

Apie dovaną:


Artėja Jūsų mažojo šventė? Nuspalvinkite ją staigmenomis! Kas, jei dovaną mažajam įteiktų Super Meškinas, Piratas ar Princesė? O jei dar sudainuotų gimtadienio dainą ar suvaidintų linksmą sceną? Jūsų vaikui tai patiks!  "Megiuko“ personažai pasiruošę Jums padėti originaliai pasveikinti vaiką ar padaryti jam gražią staigmeną. Jie pasistengs, kad šis sveikinimas Jūsų vaikui taptų smagiu prisiminimu ilgam.

 

Jūs galite pasirinkti vieną iš šių personažų: Megiukas, Meškinas, Super Meškinas, Zuikis, Piratas, Velnias, Klounas, Vaiduoklis, Kareivis, Ponis, Tigriukas, Liūtukas, Rožinė pantera, Super Megiukas.

 

Maloniai kviečiame dalyvauti konkurse ir atkreipiame dėmesį, kad prizas – dovanos įteikimas bus įmanomas Kaune. Taigi, dalyvaukite konkurse tvirtai žinodami, kad turėsite ką pasveikinti! Dovaną dovanoja vaikų pramogų klubas "Megiukas" Kaune.