"Susidraugauti" su puoduku Adomui padėjo Makvynas!

"Susidraugauti" su puoduku Adomui padėjo Makvynas!

12. Jan 2012, 00:00

Sveikos, mamytės. Parašysime ir mes savo istoriją, kaip mūsų sūnus Adomas atprato nuo sauskelnių ir priprato prie puoduko, o vėliau ir prie tualeto.

 

Mūsų pypliukui šiuo metu jau 4 metukai, jis jau drąsiai sėdi ant tualeto. Vieną dieną, kai atsirado Makvyno sauskelnės ir puodeliai, tai mes nusipirkome, nes mūsų mažiukas dėl jų "svaigo".

 

Pas mus namie viskas tik su Makvyno personažu. Tad pirmiausia atpratome nuo sauskelnių, nes pradėjome sėdėti ant numylėto Makvyno puodo maždaug nuo 6-7 mėnesių, po to, kaip puoduką palikome tik mažiems berniukams, nupirkome Makvyno lempą, ranka įjungiamą.

 

Ir tada pats ėmė pasiimti klozeto paminkštinimą ir užsidegęs savo numylėtą Makvyno lempą, prasėdėjo tualete net pusvalandį, skaitydamas dar ir Makvyno knygutę.

 

{smallpic:1}

 

Štai taip mes pasiekėme visus rezultatus - tik tos raudonos mašinytės Makvyno dėka. Mums labai gerai, kad atsirado toks personažas ir visi daiktai tik su juo.

 

Gal kam mūsų patirtis ir patarimas padės. Nes mūsų atveju labai padėjo ir vaikas greitai išmoko "draugauti" tiek su puoduku, tiek vėliau su tualetu.

12. Jan 2012, 13:19

😀 👍 saunuolis