17 diena. Vanesytė švenčia trečiąjį sesytės mėnesiadienį

17 diena. Vanesytė švenčia trečiąjį sesytės mėnesiadienį

23. Aug 2012, 00:00

Labas rytas,

 

ryte visus prikelia tėčio žadintuvas, o kadangi visa valandėle anksčiau, nei įprasta, Vanesytė pabunda ne visai išsimiegojusi ir kol tėtis nuvilioja iki tualeto, jau būna per vėlu, bet vistiek atsisėda. Išėjus tėčiui į darbelį, keliamės, prausiamės, sportuojame, pusryčiaujame, o vėliau keliaujame kiekviena prie savo reikalų :)

 

Man tvarkantis, galvojant krikštynų žaidimus, o Vanesytei dėliojant kaladėles, vis primenu apie puoduką, bet jokio noro nėra. Vėliau einame abi plauti indų, tada skaityti knygelių ir šiaip ne taip porą kartų noriai atsisėda ant puoduko, bet nieko nepadaro, nes viskas jau triusikėliuose.

 

Artėjant trečiai valandai mūsų geroji mergytė dingsta ir dėka nemiegiukų atsiranda šelmiškas velniukas, kuris krečia išdaigas :) Mama ir bando nereaguoti, ir palydi vieną pasigalvoti, ar gražiai elgiasi, ir dėlioja išmėtytus rūbus ir visaip bandau apraminti, bet tiek vaikui linksma, toks siutukas paėmęs, kad tik minutei aprimsta ir vėl chi cha su išdaigom :) 

 

Apie jokį puoduką net girdėti negirdi.

 

Tik sulaukus tėčio kiek nurimsta, visi rengiamės ir keliaujame į miestą ieškoti dar ko reikia šventei. Vos įsėdus į mašiną Vanesytė užmiega ir gerai išsiilsi, o jau privažiavus prie Megos pabunda smagi, gera mūsų mergytė :) Skubame aplankyti rūpimas vietas ir nupirkti tortuką mūsų mažajai sesytei, nes šiandien švenčiame jau 3-ąjį mėnesiuką :)

 

Vanesytė labai myli savo sesytę vis kalbina, myluoja, glosto, nori kartu maudyti, sauskelnytes keisti, nešioti, nors dar nepakelia :) Todėl ir šia proga vaikšto visa laiminga, renka tortuką ir aiškina: "svęsime sesytes gimtadienį...pusime zvakute..." :)

 

Taigi, įsigiję tortuką, skubame namo, nes svečiuose dar turime sulaukti būsimų mažylės krikšto tėvelių. Jiems atėjus įamžiname kelias šios progos akimirkas, tuomet skanaujame tortuką, bendraujame.

 

{smallpic:1}

 

Viešint svečiams, Vanesytė paraginta tetos, pati nueina iki puoduko, nusimauna kelnytes ir atsisėda, tačiau puoduko nenudžiugina, bet bent jau pati parodė, kad moka, kad žino :) Likę vieni, ruošiamės miegeliui, Vanesytė pati noriai atsisėda ant puoduko ir laiminga ploja, nes pasisekė:)

 

Galėtų tokių kartų būti daugiau, bet šiek tiek dar reikia palaukti...

 

Taip su garsiu "valioooo..." užbaigiame dieną, dėkojame angeliukams, kad mus saugojo, ir krentame į minkštą sapniukų pusnį!

 

{smallpic:2}

Šiltos dienos!

 

Dovilė

 


Projektą-eksperimentą"Mokomės draugauti su puoduku" pristato 

Unikalios HUGGIES PULL UPS sauskelnės-kelnaitės

 

logo

 

23. Aug 2012, 22:28

Ačiū mielosios labai, labai 😘 🤗 🌷 🌷 🌷

23. Aug 2012, 14:45

didziausi sveikinimai 😀 🌷

23. Aug 2012, 14:20

Sveikinimai mažylei ir sėkmės toliau didžiajai 😉

23. Aug 2012, 14:16

sveikinimai 🌷

23. Aug 2012, 14:01

🎉 sveikinimai 🌷 🌷 🌷