4 mėn. 3sav. 3d. - spartus apsisukimas

4 mėn. 3sav. 3d. - spartus apsisukimas

25. Oct 2014, 18:26

Kiekviena nauja diena mažam žmogučiui tarsi iššūkis, kurį jis nesuvokdamas, bet priima instinktyviai – tyrinėjimas, garsai, mimikos – viskas nauja, nepažįstama, bet taip įdomu !

 

Adrijaus 2014-10-25 pasiekimas – tobulėjimas. Jis tarsi mažas gyvsidabriukas kasdien džiugina ekspresyvesniais judesiais, juokingomis mimikomis, naujais garsais, krykštavimu, „kalbėjimu“ ir begaliniu noru judėti, judėti, čiupti, pasiekti.

 

Štai naujo pasiekimo, kai jis lovytėje buvo apsisukęs – net neesu užsirašiusi kada tai įvyko, nes dar visai mažutis būdamas tylutėliai gugavo kol mama pabus, o pabudus šalia rado ne vaikutį, o . . .įsispyrusias vaikučio kojytes į šoną – o kiek tada jam reikėjo jėgų ir laiko visai mažučiui taip nusisukti.

O štai dabar, kasdieną stiprėja, apsisukimui jau nereikia daug laiko. Žinoma, tam, kad vaikas kuo daugiau norėtų vartytis, reikia truputėlį paskatinti – dedu mėgiamus žaisliukus aplink, o šis stengdamasis juos pasiekti ir apsisuka.

 

Mažas pasiekimas, bet spartus. O mamai mestelėjo mintį, kad kuo stipryn, tuo saugumo užtikrinimas kūdikiui turi būti didesnis. Jei anksčiau galėdavau nubėgti į virtuvę ar kitą kambarį palikus ramiai ant lovos "užbarikaduotą" pagalvėm, tai dabar barikada tik didėja.


26. Oct 2014, 11:25

Dažnai galvoju, kad net per greit laikas teka... Savi vaikai, regis nepastebi kaip greitai auga, o kai pamatai kitų atrodo toookie dideli 😀

neri neri 25. Oct 2014, 21:48

bet jau kaip greit bėga laikas ,koks jau didelis tas žmogutis 😉