Dalyvauk MINIkonkurse ir laimėk kvietimą į praktinį seminarą apie sausą vaikučio odą!

Dalyvauk MINIkonkurse ir laimėk kvietimą į praktinį seminarą apie sausą vaikučio odą!

09. Mar 2014, 05:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Mamyčių klubo draugas "Mano šeimos akademija" tęsia konsultacijų ciklą „Alergija – kaip pažinti, gydyti, įveikti“. Seminarų metu bus aptartos svabiausios su alergija susijusios temos. Bendrausite su gydytoja alergologe Nemira Vaičiulioniene, kuri turi ilgametę darbo patirtį ir didelį žinių bagažą alergologijos srityje.

Svarbu! Konsultacijos bus naudingos:

  • Besilaukiančioms poroms, nes sužinosite, ką galite padaryti dar nėštumo metu, kad būsimas vaikutis ateityje galėtų pasakyti: „Alergijai – ne“. Konsultacijos suteiks žinių, kaip teisingai maitintis ir prižiūrėti save.
  • Tiems, kurie jau augina vaikučius, nors jiems nepasireiškė jokie alergijos simptomai. Paprastai manoma, kad alergija kūdikystėje ir vaikystėje pasireiškia bėrimais, tačiau yra paslėptų alergijos formų, kurios sukelia bendro pobūdžio negalavimus – vaikui pučia pilvuką, mažylis neramus, blogai auga svoris. Svarbu žinoti, kad alergija gali pažeisti gleivines, todėl vaikas, nors jo ir neberia, gali dažnai sirgti slogomis ar kitomis peršalimo ligomis. Svarbu laiku pasisemti žinių, kaip išvengtumėte alerigijos ligų ateityje.
  • Tėveliams, kurių vaikučiams alergija jau pasirodė ir atėjo laikas jais tinkamai pasirūpinti. Specialistai turi ką pasiūlyti tiriant ir gydant alergiją, nes nuolatos atsirada naujų tyrimo būdų, vaistų, odos priežiūros priemonių. Gydytoja alergologė ne tik pristatys naujausius gydymo būdus, bet ir praktiškai pamokys, kaip ir kokiu sluoksniu tepti odos priežiūros priemones ar gydomuosius tepalus.
  • Visuose mokymuose bus atliekamos praktinės užduotys.

Į visas konsultacijas kviečiame atvykti BE savo mažylių.

„Pseudoalergija ir maisto papildai“

Konsultacija vyks kovo 12 d. 18.30 val.

Kas yra tikroji alergija, numanome visi, o kas yra pseudoalergija? Jeigu vaikas  pajuto alergijos simptomus – odos bėrimus, tinimus, alerginę slogą ar net dusulį, tai gali būti ir tikroji, ir netikroji alergija, vadinama alergija-apsimetėle. Tokios netikros alergijos ypač padaugėjo per keletą paskutiniųjų metų. Dėl to kalta labai pasikeitusi mūsų mityba – greitas maistas, pusfabrikačiai, konservantai maiste. Kol kas tai pakankamai nauja sritis, kurioje atliekama daug tyrimų. Konsultacijoje  išmoksite atskirti tikrąją ir pseudoalergiją, sužinosite apie pavojus, slypinčius modifikuotame maiste. Pirkdami vaikui skanėstą retas kuris skaitome etiketę, o produkte gali slėptis pseudoalergijos provokatorių.

Kviečiame visus, tačiau konsultacija bus ypač naudinga besilaukiančios šeimoms ir tėvams, auginantiems vyresnius nei 2 metų vaikučius.

„Oda puošia, oda įspėja. Sausa oda ir atopinis dermatitas“

Konsultacija vyks kovo 26 d. 18.30 val.

 Sausa oda ir atopinis dermatitas – šių laikų rykštė. Pasaulio dermatologai skelbia sausos odos epidemiją. Ypač nuo šios problemos kenčia vaikai. Auginant vaiką, kurio odelė sausa, o juo labiau, jei vaikas serga atopiniu dermatitu, tėvai privalo turėti praktinių žinių. Konsultacijoje sužinosite, kaip ir su kokiomis priemonėmis tiesingai maudyti mažylį, kokias odos priežiūros priemones naudoti po maudynių, kasdieną, prieš miegą, kaip drėkinti odą, kaip naudoti tepalus?
Bus daug praktinių užduočių ir mokymų.

Ši konsultacija svarbi visiems!

"Kontaktinis dermatitas. Aplinkos veiksniai“

Konsultacija vyks balandžio 16 d. 18.30 val.

Kontaktinis dermatitas dažnai kankina vaikus, nes jų odelė gerokai plonesnė ir silpnesnė nei suaugusiųjų. Kūdikio odą gali įdirginti netinkamos ar per mažos sauskelnės, netinkama kosmetika, drabužiai. Vaikui augant jis ims viską čiupinėti, liesti. Sužinosite, kaip tinkamai pasirinkti drabužėlius, patalynę, skalbiklius, kaip saugiai sutvarkyti savo aplinką, kad būtų kuo mažiau pavojaus sudirgti vaiko odai.

Dalyvių laukia staigmenos ir dovanėlės!

Pasiteiravimui skambinkite tel. 8618 64000

Mano Šeimos akademija: Mindaugo g. 44/Panerių g. 7, Vilnius

20140305125309-75538.jpg

DĖMESIO!

Vienai iš jūsų padovanosime kvietimą į seminarą „Oda puošia, oda įspėja. Sausa oda ir atopinis dermatitas“!

Tereikia komentaruose parašyti - kokias priemones naudojate mažylio maudynių metu?

Rašykite iki kovo 9 dienos (imtinai)!