Antram gyvenimui prikelti mediniai žaislai

Antram gyvenimui prikelti mediniai žaislai

12. Jul 2017, 09:53 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Galbūt dar pamenate savo vaikystę, kaip ilgai derėdavotės su broliais ar seserimis dėl medinių žaislų. Arba pykčius, kuriuos sukeldavo mėgstamiausi žaislai. Laikas bėga, tačiau niekas nesikeičia ir vaikai lygiai taip pat pešasi tik dabar dėl plastikinių ir greitai lūžtančių žaislų. Mediniai žaislai jau nėra tokie, kokie buvo Jūsų vaikystėje. Dabar jie – stilingi, saugūs ir svarbiausia – ekologiški. Na, o prekinio ženklo „Medinis debesėlis“ įkūrėja Gintarė Bartkienė pasidalino medinių žaislų privalumais:

Ji ypač pabrėžė ilgaamžiškumą. Žaislai gaminami iš medžio, todėl jais naudotis galės ne tik Jūsų vaikai, bet ir pusseserės ar vaikų vaikai. Jie taip greitai nesulūžta kaip plastmasiniai žaislai.

Mediniai žaislai lavina vaizduotę, kūrybingumą, skaitina pačiam tyrinėti ir pažinti. Vaikas galės žaisti bet kur ir bet kada, nes šie stilingi žaislai nereikalauja baterijų ar jokių papildomų investicijų.

Žaislų kūrėja teigia, kad svarbiausia, jog mediniai žaislai nekenkia vaikų sveikatai.  Juose nėra cheminių medžiagų tokių kaip švinas, kurias galima rasti plastikiuose žaisluose. Taip pat nėra toksinų, kurių gausu plastikiniuose žaisluose. Medinių žaislai pagaminti iš natūralių medžiagų, todėl nėra tikimybės, kad mažylis susižalos. Visos detalės, kampai, paviršius yra itin švelnūs ir juos malonu liesti.

Medinis žaislas yra pagamintas iš natūralių medžiagų, irdamas jis neteršia aplinkos.

Vaikai labiau mėgsta ir prisimena medinius žaislus. Viena iš tokių priežasčių tai, kad su jais noriai ir ilgai žaidžia.

Pasak įkūrėjos svarbu tai, kad jie tinka alergiškiems bei jautriems vaikams. Juose nėra medžiagų skatinančių alergiją ar dirginančių vaikų švelnią ir jautrią odą.

Mediniai žaislai skatina smulkiąją matoriką ir sensoriką.

„Kolkas mediniai žaislai yra nežymiai brangesni už plastikinius žaislus. Tačiau turi daugiau privalumų ir kartais vienas ekologiškas, saugus ir tinkamai parinktas žaislas gali būti naudingesnis negu keletas plastikinių žaislų.“ , - tikina pašnekovė. Stilingus, modersnius ir saugius Jūsų vaikui, medinius žaislus galite rasti: www.medinisdebeselis.lt