Apetitą skatinantis maisto papildas vaikams!

Apetitą skatinantis maisto papildas vaikams!

07. May 2012, 00:00

 

Lietuvos rinkoje – pirmasis apetitą skatinantis maisto papildas vaikams

 

Nuo balandžio mėnesio Lietuvoje pradėta prekiauti pirmuoju apetitą skatinančiu maisto papildu „Oiledixin Niam – Niam”.

 

Oiledixin Niam – Niam

{smallpic:1}

 

Tai pirmasis tokio tipo maisto papildas Lietuvoje, kuris padės reguliuoti vaiko apetitą ir išvengti galimų ligų, susijusių su mitybos nepakankamumu. Anot medikų, greitėjantis gyvenimo tempas keičia žmogaus mitybos įpročius, deja - į neigiamą pusę.

 

Galiausiai, netaisyklingi tėvelių valgymo įpročiai, netinkamai patiektas maistas ar įtampa prie pietų stalo persiduoda ir atžaloms. Todėl vis daugiau tėvų tenka sukti galvą, kaip susitvarkyti su vaiko apetito stoka.

 

Panacėja šiai problemai spręsti – maisto papildas, pagamintas augalinių ekstraktų pagrindu.

 

Jis efektyviai pakeičia tėveliams pabodusius žaidimus prie stalo ir kitus neveiksmingus metodus, kuriais bandoma paskatinti vaikus valgyti. Augalinės kilmės sirupo „Oiledixin Niam – Niam“ dėka, skrandyje išsiskiria virškinimo sultys, paskatinančios vaikų apetitą.

 

„Oiledixin Niam – Niam” yra augalinės kilmės, skysto pavidalo sirupas, pasižymintis patraukliu aviečių skoniu ir kvapu. Šio produkto pagrindą sudaro selenas, aronijų sultys, tikrojo alavijo ekstraktas, cinkas ir ypatingą reikšmę augančiam organizmui turintys A, C ir E vitaminai.

 

„Oiledixin Niam – Niam“ tinka įvairaus amžiaus vaikams, kurie susiduria su apetito problemomis. Maisto papildo sudėtyje esantys augaliniai ekstraktai teigiamai veikia apetitą, subalansuoja medžiagų apykaitą ir padeda geriau įsisavinti maisto medžiagas.

 

{smallpic:2}

 

Maisto papildu "Oiledixin Niam niam" prekiaujama "Eurovaistinėje", "Gintarinėje vaistinėje" ir "Norfos vaistinėje".

 

Daugiau informacijos apie „Oiledixin Niam – Niam“ rasite: www.niam-niam.lt