apleisti puoduko reikalai

apleisti puoduko reikalai

19. Jul 2014, 16:28

Sveikos mielos mamos ir MK

labai seniai jau rasiau kaip sekasi mazajam musu pipiriukui susidraugauti su naktiniu puodeliu ir labai neisipletus galiu atsakyti: mama visiska TINGINE ir nededa jokiu pastangu, kad Lukutis greiciau ismoktu sestis ant puodelio :(

Geda, didele geda, suprantu tai ir grauziu save nuolatos, bet ta vasara man visai pakiso koja :) Lauke oras nuostabus, saule, silta.... Tik ir tegalvoju, kaip greiciau nusigauti y baseinus ir pasipliuskenti, atsigaivinti porcija ledu ar pasivazineti su visa seimyna dviraciais. Per diena tiek nusiplakam, kad patikekit ryte tingiu keltis sodinti Lukuty ant puodelio, tol kol jis jau nepradeda pykti ir prasytis iskeliamas is lovytes :) Tad viskas keliauja y sauskelnes ir telieka jas kuo greiciau pakeisti, nes vaikas vos paeina nuo ju svorio.

Kalbant apie Lukuty, pastebejau, kad jis pamazu jau pripranta prie puodelio ir vis parodo nora ant jo sestis ir palikti ten savo reikaliukus. Buna dienu (lauke kiaura diena lija) kai Lukuty namuose stengiuosi laikyti tik su trusikeliais, daznai sodinti ant puodelio ir mum tikrai gerai sekasi. Kartais ir pats jau pasipraso, tai plojam dainuojam, nesam kartu ispilti.... Zodziu viskas vyksta puikiai, tol kol negalim iseiti y lauka. Vos pagerejus orams vel pamirstam visus puodelio reikalus ir megaujames vasara.

Galbut, viskas butu kitaip, bet siuo metu pas mus atvyko atostogauti vyro sesute, tad vis noriu kuo daugiau jai parodyti, kad turetu kuo grazesniu atsiminimu is atostogu pas broly Vokietijoje. Po dvieju savaiciu patys vyksime atostogauti y LT tad manau puodelio reikalai visai liks uzmarsty, nes laukia be gales darbu (krikstynos, gimtadieniai, noras visus aplankyti su visais susitikti...) ir nemanau, kad turesiu noro gaudyti sysiukus.

Siam karteliui tiek, o as einu ruostis, nes kai atsikels Lukutis po petu miegelio vel leksim y baseina :) 20140719162215-92510.jpg

20140719162626-65587.jpg

Tikiuosi kita karta galesiu papasakoti daugiau apie pasiekimus, o ne apie mano tinginyste :)

 iki