Apsipirkinėjimo malonumai, arba kuo baigėsi mūsų išvyka į parduotuvę…

Apsipirkinėjimo malonumai, arba kuo baigėsi mūsų išvyka į parduotuvę…

27. Jan 2015, 15:33 lina_baj lina_baj

Pirmiausia, apie ėjimą į parduotuves su vaikais. Su vyresniuoju gyvenome miegamajame rajone, kur parduotuvė praktiškai 2 minučių atstumu nuo namų, taigi eidavome tikrai dažnai su vežimuku. Kadangi parduotuvių buvo net trys aplink, rinkdavomės tą, kuri turėdavo automatiškai atsidarančias duris, plačius pravažiavimus. Nes viena Maximytė šalia deja turėjo tik paprastai atsidarančias duris ir įeit į pačią prekybos salę reikdavo pro tokį besisukantį ratą, taiga vežimukas joks pro jį nepratilpdavo. Bet šiaip nebuvo jokių problemų, tikrai užleisdavo kasose, mažylis nepavargdavo, o ir nešti man pirkinių nereikdavo, tik susimesdavau viską po vežimu.

Su mažąja į parduotuvę teko vykti tik kelis kartus ir tai rinkomės didžiuosius prekybos ir laisvalaikio centrus – MEGA ir AKROPOLIS. Kadangi žiema, tai tikriausiai juos rinkomės, nes ten yra pervystymo kambariai, galima ramiai pamaitinti mažylę. Bet realybė kažkodėl pasirodė kitokia, nei tikėjausi - Akropolyje apėję tris WC vietas, mamos ir vaiko kambario neradome, todėl visgi nusprendėme grįžti greičiau namo, o Megoje tokį kambariuką radome iš karto, tačiau eilė prie jo buvo – laukė dvi mamos prieš mane, ir ši eilė per 15 minučių visai nepajudėjo, tik prisidėjo dar dvi mamos po mūsų. Palaukę dar 10 minučių, nusprendėme nekankinti mažylės ir užsukti į greta esantį restoraną London Grill. Jame niekas į mus kreivai nežiūrėjo, kai aš pamaitinau mažylę, todėl kartu labai skaniai užkandome ir patys. Ačiū supratingam personalui, nes teko prie staliuko ir sauskelnes pakeisti J Žodžiu išeičių visada yra, netgi galima iš to pramogą pasidaryti J

Kalbant apie aprangą einant į parduotuves, su vyresniuoju buvo paprasta, nes buvo šiltas pavasaris ir vasara, kol buvo mažiukas, taiga nekilo jokių problemų. O su mažąja turiu net specialiai plonesnį ir lengvai iki pat kojų pirštukų atsisegantį kombinezoną, kurį ir dedu, kai retais atvejais išvykstame į parduotuvę, tuomet užkloju dviem šiltais sluoksniais: avikailiu ir vilnoniu pleduku, todėl labai paprasta tuos kelis sluoksnius nukloti ir visiškai lengvai atsegti kombinezoniuką, kad mažoji nesukaistų.

Beje, apskritai šio metu stengiuosi kuo daugiau viską užsisakyti internetu, kad nereikėtų gaudyti bacilų parduotuvėse, bet ir dar labai džiaugiuosi savo atradimu – šia paslauga pradėjau naudotis tik susilaukus mažosios – Eurovaistinės internetiniu užsakymu – užsisakai ir eini pasiimti suruošto siuntinio, kurį gali pasiimti be eilės. Labai ši paslauga patinka, galėtų ir maisto prekybos centrai kažką panašaus sugalvoti.

O dabar apie mūsų šios dienos išvyką J

Iš pat ryto su mažąja 2 mėnesiukų Urte nusprendėme išbandyti žiemišką kelionę į parduotuvę.

 20150127153133-88412.jpg

Pirmiausia teko nusikasti savo kiemuką, kad galėtume saugiai su vežimuku išvažiuoti.

20150127153158-43240.jpg

Atšvaitukas prikabintas, kad mus matytų. Ir traukiame per savo rajonėlį.

 20150127153217-25696.jpg

Kokias 10 min paėjus per važiuojamąją kelio dalimi, priėjome judresnę gatvę, kur deja šaligatvio nėra, o važiuoti važiuojamąja dalimi kažkaip pristigo drąsos, taiga pamatę toliau savo mieląjį pušyną, pasukome į kitą pusę.

20150127153300-73245.jpg

Pagalvojom, tiek to apsieisime be avokadų ir pyragų, o geriau pakvėpuosim grynu pušyno oru. O prekybos centrus ir parduotuves paliksim kuriam laikui tėčiui.

20150127153325-72458.jpg

lina_baj lina_baj 31. Jan 2015, 09:23 Laiminga mamytė

Dar kilo klausimukas- o kur Akropolyje zaidimų kambarys?

lina_baj lina_baj 29. Jan 2015, 16:27

Ko dabar nėra FB 😀 Aš ten Lina Bajorienė. Būtų labai smagu 😀

pypse pypse 29. Jan 2015, 09:47

o gal esat FB? ar kaip čia privačiau numerius susirašyt 😉 ką nors pasitartume. mano dičkiui irgi 5, gal po daržo kada ir tie padraugautų 😀 ar aplink turit kaimynų su vaikais?

lina_baj lina_baj 28. Jan 2015, 19:31

Tikrai tas pats pušynėlis, aš iš Paltiškių gatvės išlendu. Berniukui mano 5, tai eina į darželį.

pypse pypse 28. Jan 2015, 14:01

mes prie miško semaškos g. tai spėju ir pušynėlis mūsų tas pats mėgstamas. o kiek berniukui metų? eina į darželį?

lina_baj lina_baj 28. Jan 2015, 11:06

Kaimelės gatvė 😀 kuris galas jusų? 😀 Mielai kartu į lauką 😀

pypse pypse 28. Jan 2015, 10:52 lina_baj

O kuriam gale Romainiuose gyvenat? Gal kada norėtumėt į lauką kartu?

lina_baj lina_baj 27. Jan 2015, 21:19 pypse

Romainiuose pušynėlis 😀
o prekybcentry tai tikriausiai virš valandėlės buvom 😉

pypse pypse 27. Jan 2015, 20:31

kokiam rajone pušynėlis jūsų mėgstamas?

jei rimto reikalo nebuvo, tai kiek laiko buvot prekybos centre?

lina_baj lina_baj 27. Jan 2015, 15:58 Laiminga mamytė

Na kavinėje 1 mėnesiuko mažiukei greitai ant suoliuko pasitiesusi dekutį ir pakeičiau, kadangi rimto reikaliuko nebuvo, tikrai neatrodė nehigieniška ar kažkaip kitaip. Viens du ir viskas. O kėdutėje kažkaip neįmanoma man pasirodė tą padaryti. Jei būčiau su vežimėliu, tai tikrai vežimėlyje keisčiau, ne pirmas kartas būtų 😀

27. Jan 2015, 15:44

Kauno Akropolyje man daug patogesnis ir jaukesnis "Mamos ir vaiko" kambarys nei Megoje (nors gal labai atsinaujino). Įsikūręs jis prie vaikų žaidimų kambario, bent jau seniau to kambario darbuotoja paduodavo raktuką. Reikia nebijoti klausti žmonių, kurie dirba ten ir visada pasakys, kur ir ką rasti. Asmeniškai aš sauskelnių tikrai nekeisčiau kavinėje, jau geriau nusinesčiau vaikutį į erdvų neįgaliųjų wc ir ten kėdutėje ar vežimėlyje pakeisčiau. Tiesa, kad nepatogu, bet juk ne kasdien. Visgi svarbiausia laimingas vaikutis, o kaip tai pasiekti jau kiekvienų tėvelių pasirinkimas. 😀