Ar jau įsigijote KLEENEX® nosinaites "Eurovaistinėje"?

09. Feb 2012, 07:00

"Eurovaistinėje" jau turėjo pasirodyti naujosios nosinaitės Kleenex® Balsam su apsauginiu ramunėlių balzamu ir gaiviu mentolio aromatu. Gal jau įsigijote ir bandėte? Pasidalinkite savo nuomone.

 

Jei jau matėte šias servetėlėes, nusipirkote ir bandėte tiek vaikučio nosytes, tiek savo valyti - būtinai pasidalinkite įspūdžiais. Gal turi kokių nors pastabų, pastebėjimų ir pan. 

 

O gal jūsų miesto ar miestelio "Eurovaistinėje" dar nėra Kleenex® Balsam servetėlių pakuočių? Praneškite mums ir apie tai.

 

KLEENEX® BALSAM: dermatologiškai patikrintos servetėlės nosims su ramunėlių balzamu! Naudojant jas, nosies oda pasidengia mikroskopiniu balzamo sluoksniu. Ramunėlių balzamas padeda apsaugoti nosies odą nuo paraudimų esant slogai.

 

 

Šios nosinaitės parduodamos ir didelėmis, šeimos pakuotėmis – patogioje dėžutėje, kuri visada po ranka, ir mažomis kompaktiškomis pakuotėmis, kurias patogu įsidėti į vežimėlį ar į vaiko kišenę einant į darželį ar mokyklą.

 

KLEENEX® BALSAM FRESH: šios servetėlės turi apsauginį ramunėlių balzamą bei gaivų mentolio aromatą, kad nosytėms būtų lengviau kvėpuoti!

 

 

Yra ir didelėmis, ir mažomis pakuotėmis!

 

Kleenex®Balsam – tavo serganti nosis nusipelnė švelnaus balzamo prisilietimo!

 

3

09. Feb 2012, 10:44

Mielos mamos, jei lankėtės Eurovaistinėje pastaruoju metu, parašykite, ar matėte Kleenex Balsam servetėlių ir parašykite, kurioje konkrečiai Eurovaistinėje vaistinėje (miestas, gatvė). Aciu 😀

09. Feb 2012, 10:31

Sveika. O kokioje konkrečiai Eurovaistinėje buvau, gal adresą pameni?