Ar mes jau per didelės dėvėti Pull-Ups®? Ne!

Ar mes jau per didelės dėvėti Pull-Ups®? Ne!

22. Jun 2011, 08:30

Gimtadienio šventėje gavome dovanų Huggies Pull-Ups sauskelnių-kelnaičių. Nors Eglutė jau naudojasi naktipuodžiu, tikrai žinau, kad šios sauskelnės mums dar gali praversti.

 

Štai prieš porą dienų, važiuojant automobilyje Eglė sako, kad nori sisiuko, o aš kely, negaliu sustoti, tad iki namų nebespėjome ir išlipome su šlapiomis kelnėmis. Dabar važiuojant ilgoje kelionėje, mes užsimausime šias sauskelnytes. Bet prieš tai mes dar jas išbandėme namuose ne tik patys, bet ir ant tų, kurie turi dvi kojas :)

 

 

Pirmoji buvo lėlė.

 

 

Antroji buvo irgi lėlė :)

 

 

Trečioji buvo Lialia :)

 

 

Ir galiausiai jau visos su sauskelnėmis Pull-Ups®!

 

 

Ir pati Eglutė!

 


Blogų konkursas – Mokomės „susidraugauti“ su naktipuodžiu

 

Netrukus Lietuvoje: Huggies® Pull Ups® sauskelnės-kelnaitės pratinantis prie naktipuodžio!

 

logo

22. Jun 2011, 09:37

Gražutė 😀 🌷 🌷 🌷

22. Jun 2011, 09:36

na tokia "avarija" mums įvyko pirmą kartą, beje buvome judrioje Vilniaus gatvėje, patikėkit- tikrai nebuvo galimybių sustot ☹ , o iš kitos pusės- mes mergaitės ir bet kur reikalų atlikti nevalia, nes jau turėjom problemų iš moteriškos pusės!!!!! Patikėkit baisoka, kai tokią mažą mergytę guldo "ant lėktuvo"

Krisliukas Krisliukas 22. Jun 2011, 09:33

gražuolė mergytė 😀

22. Jun 2011, 09:16

O šiaip ir buvo trys pakai sauskelnių du iš MK ir vienas iš kitas iš kitur, tai taip ir stovi vis dar, nes giminaičiai išaugę, o draugės mažiukas dar per mažas, bet progai esant nuvešiu, paaugs ir tiks 😀

22. Jun 2011, 09:15

Kokia gražuolė geltonkasė 😀 🌷
Aš naktipuodžio nesivežioju, nebuvo dar kad užsimanytų rimtų reikaliukų, bet kai sysių nori, sustojam ir padaro lauke, nes net į puoduką stovėdamas jau daro, kaip tikras vyras. Nebent lauke šalta, tada būna kibiras mašinoj, nes dažniausiai leika, kai mašiną plaunam prie upės 😃 O jei būnam netoli namų, pasakau truputį pakentėk, penkias minutes pakenčia, aišku ne tada, kai toli nuo namų, nes sulaikyti negerai . . .

22. Jun 2011, 08:32

Tikrai didele mergaite sauskelnem...As visad stoju,maniskis net nederytu,esu bandzius dar,kai mazesnis buvo,saukia noriu sysiu ir viskas.