Ar norite gauti puikią knygutę mažiesiems?

Ar norite gauti puikią knygutę mažiesiems?

20. Dec 2011, 08:30

Jei tavo mažylis jau mokosi atprasti nuo sauskelnių, bando susidraugauti su puoduku, rašyk mums apie tai - ir gauk dovanų!

 

Kviečiame į šį klubą jungtis visas mamytes, kurių mažyliai jau mokosi pamažu sąmoningai pratintis prie naktipuodžio arba jau sėkmingai tai daro. Jeigu jūsų mažyliai maždaug pusantrų metų ir jau bando mokytis sėdėti ir viską daryti ant puoduko, kviečiame apie tai mums papasakoti savo bloge.

 

Labai norime, kad į šį klubą įstojusios mamytės, kurių vaikučiai jau aktyviai mokosi sėdėti ant puoduko, rašytų blogą kartą per savaitę ir pasidalintų patirtimi, kaip visa ta sekasi.

 

Labai norime sužinoti jūsų bloguose (su nuotraukomis):

 

-sunkumus ir džiaugsmus pratinant mažylį sėstis ant naktinio puoduko.

-kada pastebėjote pirmuosius mažylio signalus, kad jis jau gali būti pratinamas ant puoduko, gal parodė į balutę, suprato, kad jam "šlapia", o gal tiesiog iš veido mimikos ir pan.

-papasakokite, ar mažylis pats atsineša naktipuodį, apsimauna kelnytes ir pan.

-kaip dažnai sodinate..

-ar buvo atėję "ožiukai", ar darėte pertrauką...

-kokia jūsų reakcija..

-kaip kelionėse, išvykose elgiatės..

 

Toms mamytėms, kurios norės kas savaitę vesti blogą/dienoraštį apie visus džiaugsmus, sėkmes ir nesėkmes vaikutį pratinant prie naktipuodžio - padovanosime vieną iš leidyklos "Alma littera" knygelių, skirtų mažiesiems:

 

Brenda Apsley "Ūkio gyvūnai. Spausk žaisk" (vaikams nuo 3 m.)

 


ukio

arba

Brenda Apsley "Laukiniai gyvūnai. Spausk žaisk" (vaikams nuo 3 m.)

laukiniai

Savo blogus siųskite, kaip visada, paspaudę MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi", kuris yra dešinėje portalo pusėje.

 

 

Sėkmės!


Primename, kad susidraugauti su naktipuodžiu greitai, lengvai ir žaismingai padeda Huggies Pull-Ups® sauskelnės-kelnaitės !



logo

20. Dec 2011, 12:32

Visai galėtume sudalyvauti, na po švenčių, kai aprims mokslai parašysiu 😀