Ar paragavę "Oiledixin Niam niam", mažyliai sučepsėjo "niam niam"?

Ar paragavę "Oiledixin Niam niam", mažyliai sučepsėjo "niam niam"?

26. May 2012, 08:00

„Oiledixin Niam – Niam“ – skysto pavidalo maisto papildas, skatinantis apetitą, turintį patrauklų aviečių skonį bei kvapą, kurį labai mėgsta vaikai. Tad jei jau pas jus atvyko šis produktas, labai lauksime jūsų įspūdžių. Skanaus jūsų mažiesiems nevalgiukams.

 

Mamytės, kurios degustuoja Oiledixin niam-niam

 

Kai jūsų vaikučiai nevalgiukai paragaus ir jūs pačios pabandysite šio maisto papildo skonį, parašykite atsiliepimus su nuotraukomis, kaip visada - paspaudus MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi".

 


„Oiledixin Niam – Niam“ – skysto pavidalo maisto papildas, skatinantis apetitą, turintį patrauklų aviečių skonį bei kvapą, kurį labai mėgsta vaikai.

 

1

 

Dėl malonaus papildo skonio nereikės vaikų per prievartą versti jo gerti. Šis produktas praturtintas selenu, aronijų sultimi, alavijo ekstraktu, cinku ir ypatingą reikšmę augančiam organizmui turinčiais A, C ir E vitaminais, kurie žmogaus ląstelėse nesintetinami, todėl turi būti gaunami su maistu ar jo papildais.

 

„Oiledixin Niam – Niam” sudėtyje nėra dažiklių ar cheminių priedų, todėl tai saugus produktas, skirtas vaikų apetito skatinimui.

 

Daugiau informacijos apie „Oiledixin Niam – Niam“ rasite: www.niam-niam.lt


 Sėkmės!

26. May 2012, 14:24

nu nezinau, mes 2 buteliukus isgerem, jokio poveikio....jokio.....