Aš kaifuoju nuo savo gyvenimo

Aš kaifuoju nuo savo gyvenimo

21. Jan 2012, 07:00

Sveikos, senokai jau berašiau, bet kad tiesiog nėra kada.

 

Tiek daug visko susidėjo, ruošiamės Gustės krikšto mamos vestuvėms, renkamės sukneles su Gustyte, ruošiame kalbas, laikraštukus ir visokias smulkmenėles, kurios vis tiek atima nemažai laiko. Gustytė turėtų nešti prie altoriaus žiedus, o aš kadangi esu tikrų tikriausia piršlė (supažindinau jaunuosius), tai manęs laukia daugybė atsakingų darbų.

 

Byla dėl alimentų jau vakar turėjo pasiekti teismą ir dabar beliko tik laukti. Surogatinis tyli, nekvaršina man galvos. Labai džiaugiuosi kol kas advokate, tokia moterėlė "kieta", kad atrodo pakliuvau būtent pas tą, kurią ir reikia. Žinoma, ir taip aišku, kad laimėsiu ir gausiu viską, ko tik norėsiu (aš esu Avinas, kitaip būti ir negali, savo tikslus visus pasieksiu), todėl kaip ir visuomet einu užrietusi nosį į viršų ir su šypsena, tegul visi žino, kad šita mamytė - ne iš piršto laužta :)

 

Visai neseniai kalbėjau su drauge, kuri taip pat yra vieniša mama, ir ji manęs klausė, kaip man taip pavyksta, kad žmonės negaili manęs, arba neapšneka, nesklinda jokios kalbos apie mane mūsų mažame miestelyje, kodėl aš nuėjus į polikliniką, seniūniją ar dar kokią įstaigą nesu kokia vargšė moterėlė ir manęs negali "stumdyti" visi, kas netingi.

 

Nes draugė jaučiasi būtent taip - atstumta visuomenės, merga su vaiku ir niekam tikusi. Tam yra tiesiog labai paprastas paaiškinimas: aš esu asmenybė, gerbkite mane, nes nuo pesimistų žmonių man tiesiog darosi bloga. Man labai patinka tas posakis "Šypsokitės, nes tai nervina lietuvius". Aš taip ir darau.

 

Šiuo metu esu įsimylėjusi iki ausų - turiu patį nuostabiausią vaiką ir svarbiausia - esu laiminga.

 

Mes su Gustyte visur kartu, visi mano draugai ją tiesiog dievina. Tik kol kas vieną kelionę su Gustės krikšto mama planuojame be mūsų "bendro vaiko", kaip ji vadina :) Norime kovo pradžioje savaitgaliui skristi į Paryžių. Aš jau net naktimis sapnuoju, kaip stoviu prie Eifelio bokšto :) Tikiuosi, pavyks gauti tuos pigius bilietus ir įdomiai praleisti savaitgalį meilės mieste.

 

Toks jausmas mane kamuoja, kad už tas kančias, kurių visgi neišvengiau savo dar trumpame gyvenime, už tas ašaras, kurias išliejau, dabar atsiimu su kaupu. Šių metų horoskopas sakė, kad galvoje kirbės daugybė minčių, taip ir yra, atrodo, paroje man per mažai valandų, kad viską suspėčiau padaryt ir apgalvoti.

 

Dar kartelį pasikartosiu, mamytės, aš kaifuoju nuo savo gyvenimo!!!!

 

O štai pasigrožėkite mano burbuliuku ;)

 

 

Tikiuosi, spėjote manęs pasiilgti :D

 

Giedrė

 

21. Jan 2012, 08:41

Šaunuolė tu , Giedre 🌷Taip ir toliau...Mergytė tikrai tavo fainulka. Tai aiškiai,kad nereik "nurašyti" vienišų mamų. Joms kaip tik tenka būti stipresnėms ir kovoti netik užsave, bet ir už vaiką.Sėkmės

21. Jan 2012, 09:46

Saunuole tu musu 😘, didziuojames ir dziaugemes del taves. nuostabus dalykas bendrauti ir pazinti si zmogu 😀 😘

blogietee blogietee 21. Jan 2012, 09:59

Kaip šauniai jūs ten gyvenate, kiek tave pažįstu, pasiegtum viską jei ir nebūtum Avinas 😃

Krisliukas Krisliukas 21. Jan 2012, 14:52

super, taip ir toliau.. žaviuosi tavim 🌷

21. Jan 2012, 14:56

Giedre tu tikrai didele optimiste ir saunuole!As tavim zaviosi!😉

21. Jan 2012, 18:18

Labai smagu buvo skaityti 😀 Tiesiog trykšti optimizmu, o tokie žmonės tikrai žavi 😀 Sėkmės tau 🌷

rugpjutis rugpjutis 21. Jan 2012, 20:16

👍 😀saunuole tu giedre ne tik kaip mama bet ir kaip mergina 😉sekmes tau kuo didziausios ir geros linksmos tau keliones i mano svajoniu miesta 🌷

21. Jan 2012, 21:03

saunuole!ir toliau taip 😉

21. Jan 2012, 23:08

dekui visoms 😉 🌷🌷🌷🌷