Ate, sauskelnės!

Ate, sauskelnės!

18. Mar 2012, 00:00

Labai noriu pasidžiaugt ir pasidalinti savo laime su jumis. Po ilgo ir sunkaus darbo pagaliau pavyko Mantukui atsisakyti sauskelnių!!!

 

Buvo visko, stengėsi ir Mantukas, ir aš, bet, matyt, tik dabar atėjo tam laikas. Sunku man pripažinti, kad galbūt padariau klaidą ir per anksti pradėjau pratint savo mažylį prie puoduko.

 

Vis norėjosi, kad karštą vasaros dieną mažyliui nereiktų būti su sauskelnėmis, tad dėvėjom triusikėlius, kuriuos dienos metu labai dažnai tekdavo keisti ir valyti balutes.

 

Kai Mantukui suėjo vieneri metukai, pradėjom nešioti Huggies Little Walkers kelnaites, jos taip pat labai prisidėjo prie mūsų mokymosi.

 

Ko tik aš neprisigalvojau, kad būtų lengviau privilioti sūnelį sestis an puduko. Į pagalbą pasitelkėm mylimiausius žaisliukus, knygutes ir filmukus :)

Ir štai jau visas mėnuo, kai Mantukas nedėvi sauskelnių - nei dieną, nei naktį ir avarijų pasitaiko laaabai retai. Vakare prieš miegelį padaro sysiuką į puoduką ir visą naktį išmiega sausas. Tik ryte vėl sėda an puoduko.

 

Paskutinėm dienom, kai jau nori sysiuko, atsineša puoduką ir maunasi kelnytes, duodamas suprasti, kad jau laikas atlikti reikaliukus.

 

Labai didžiuojuosi savo mažiuku ir abu kartu sakom: ATE, SAUSKELNĖS!!!

 

Jei ir Tu nori papasakoti savo vaikučio istoriją apie puoduką ir visus tuos reikaliukus, rašyk mums per MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi". O jei nuspręsi savo fotoreportažais pamaloninti kas savaitę, rašydama blogą - padovanosime vieną iš "Mamyčių klubo" dovanų.

 

18. Mar 2012, 21:05

👍

18. Mar 2012, 19:24

👍

Krisliukas Krisliukas 18. Mar 2012, 10:36

super! 😀

18. Mar 2012, 09:24

oi kaip dziaugiames su tokiom smagiom ziniom ir zinoma tuo paciu jum labai pavydim 😀, saunuoliai 😀 😘

18. Mar 2012, 09:21

tai jau tikrai,kad saunuolis 😀

18. Mar 2012, 07:34

liuks 👍 saunuolis vaikas😀