Atidarome Naktipuodžių mylėtojų klubą!

Atidarome Naktipuodžių mylėtojų klubą!

05. Jul 2011, 08:00

Mamyčių klubas atidaro naują KLUBĄ - Mažųjų naktipuodžių mylėtojų. Kviečiame į jį jungtis visas mamytes, kurių vaikučių amžius - nuo 18 mėnesių ir daugiau. Mat nuo tokio amžiaus, pasak specialistų, jau galima mažylį sąmoningai pradėti sodinti ant puoduko.

 

Mamyčių klube jau turime nei daug, nei mažai - visus devynis KLUBUS, iš kurių populiariausias - Mažųjų vaikščiotojų, matyt, dėl to, jog anksčiausiai įkurtas.

 

Tikimės, kad naujasis - Naktipuodžių mylėtojų klubas taip pat sulauks jūsų dėmesio ir gausybės mažųjų narių.

 

Ką reikės čia daryti?

 

Kiek pastebėjome iš jūsų pasakojimų ir reportažų, dalyvaujačių vis dar vykstančiame blogų konkurse "Mokomės susidraugauti su naktipuodžiu" (iki liepos 10 d.), tokių "mokinukų" Mamyčių klube yra tikrai nemažai. Ir tai labai džiugu.

 

Tad kviečiame į šį klubą įstoti visas mamytes, kurių mažyliai jau mokosi sąmoningai pratintis prie naktipuodžio arba jau sėkmingai tai daro. Kodėl paminėjome konkretų amžių - nuo maždaug 18 mėnesių (pusantrų metų) ir vyresnius vaikučius? Pasak spepcialistų, tai amžiaus riba, kai jau vaikutis tvirtai sėdi, pats gali atsinešti puoduką ir daugelis gali suvokti, kad padarė "į kelnytes" (žinoma, ne visi vaikučiai).

 

Jeigu jūsų mažyliai ir jaunesni nei pusantrų metų pradėjo sėkmingai mokytis sėdėti ir viską daryti ant puoduko, galite taip pat mums papasakoti.

 

Todėl labai norime, kad į šį klubą įstojusios mamytės, kurių vaikučiai jau aktyviai mokosi sėdėti ant puoduko, rašytų blogus bent jau kartą per savaitę ir pasidalintų patirtimi, kaip visa ta sekasi.

 

Labai norime sužinoti jūsų bloguose (žinoma, su nuotraukomis):


-visas subtilybes, sunkumus ir džiaugsmus pratinant mažylį sėstis ant naktinio puoduko.

-kaip pastebėjote pirmuosius mažylio signalus, kad jis jau gali būti pratinamas ant puoduko, gal parodė į balutę, suprato, kad jam "šlapia" ir pan.

-papasakokite, ar mažylis pats atsineša naktipuodį, apsimauna kenytes ir pan.

-kaip dažnai sodinate..

-ar buvo atėję "ožiukai", ar darėte pertrauką...

-kokia jūsų reakcija..

-kaip kelionėse, išvykose elgiatės..

 

Toms mamytėms, kurios norės kas savaitę vesti blogą/dienoraštį apie visus džiaugsmus, sėkmes ir nesėkmes vaikutį pratinant prie naktipuodžio - padovanosime Huggies Pull-Ups sauskelnes!

 

Pull-Ups® sauskelnės-kelnaitės padeda vaikučiui susidraugauti su naktipuodžiu greitai, lengvai ir žaismingai!

 

{smallpic:m}

{smallpic:b}


- Išskirtinis šių sauskelnių-kelnaičių, skirtų tiek mergaitėms, tiek berniukams bruožas – blunkantis piešinių dizainas, kai jos sudrėksta. Taigi norint, kad piešinukas būtų ryškus, visus reikaliukus reikia stengtis daryti į puoduką;

 

- šias kelnaites lengvai numauti ir apmauti tarsi tikras didelių vaikučių trumpikes,

 

-ploni, patogūs sauskelnių krašteliai puikiai priglunda prie vaiko kūno, tad jas lengva pakeisti,

 

- apsaugo nuo visų „netikėtumų“,

 

- papuoštos Disney personažais.

Pull-Ups® sauskelnių ieškok visose "Maxima" parduotuvėse!


logo

 

maxima

 

05. Jul 2011, 11:07

nu mes dar neturim 18 mėn 😀