Augustas ir naktipuodis: "Į priekį nepasistūmėjome"

Augustas ir naktipuodis: "Į priekį nepasistūmėjome"

30. Jan 2012, 00:00

Prieš savaitę pradėjau pasakoti, kaip mano 1,6 metų sūnus Augustas pradeda draugystę su naktipuodžiu.

 

Deja, per savaitę mes į priekį nepasistumėjome, gerai, kad ir atgal nenukritom. Rytais mano mažylis ant puoduko sėdasi noriai, o gal dar truputį apsimiegojęs būna, todėl neprieštarauja. Bet. Dieną, kaip paprastai ruošdama mažylį sėsti atlikt reikaliukų, sulaukiau ne pritariamo šypsnio, o garsaus rėkimo, po to jis perejo į isterišką verksmą.

 

Per prievartą vaiko tikrai nenoriu sodinti ant puodo, nenoriu, kad vaikas jo išsigąstų ir toliau priešintųsi sodinamas.

 

Taigi beveik visą savaitę ant naktipuodžio buvo sodinami meškiukai, šuniukai ir kiti žaislai, Augustas, deja, apsiribojo sauskelnėmis. Tiesa, jei vakarais leidi jam lakstyti nuogam, tada kur nors padaręs balutę jis nubėga prie puoduko, bet kas iš to, ant jo nieko nepadaro, nes "sisiukas" jau pavirtęs balute ant grindų.

 

Gerai bent, kad didesnius reikaliukus pasiruošusį daryti berniuką atpažįstu ir priprašau atsisėsti, kur priklauso, bet vėlgi to turto teko ir sauskelnėms.

 

Labai tikiuosi, kad ši savaitė bus geresnė ir puodelis Augučiui vėl pasidarys patrauklus.

Iki kito karto :)

 

Augustas ir mama Kristina.

30. Jan 2012, 15:06

Mano panele taip pat begdavo nuo puoduko, o per prievarta ir neklykindavau vaiko. Tai siaip ne taip prikalbejau atsisesti ant puoduko ir padaryti reikaliuka pazadedama uz tai sausainuka 😀 Po keliu savaiciu tokiu zaidimu su sausainiu, dukryte jau pati papraso "sysiu". Bet jau ir pats laikas prasytis, nes mums jau 2 metukai 😀

30. Jan 2012, 14:21

👍 😉 ❤ 🌷

30. Jan 2012, 10:21

as irgi vargstu su tuo puodeliu, ispradziu noriai sedosi o dabar seda tik an toleto bet pats nepapraso kai nori sysiuko jei nepasodu kas kasiek laiko tai daro y kelnytes ☹

30. Jan 2012, 09:01

reikia laiko,atsises kazkada visgi, kaip sakoma dar ne vienas neisejo i mokykla su pampersu 😃