Augustui draugauti su puoduku sekasi puikiai!

Augustui draugauti su puoduku sekasi puikiai!

15. Feb 2012, 00:00

Sveikos. Porą savaičių nerašiau dienoraščio, tik todėl, kad jokių naujienų neturėjome, tačiau dabar galiu drąsiai girtis - mano sūnus moka pasiprašyti ant puoduko, kai nori "kaku".

 

Tai, kad reikia ant puoduko, mažylis parodo giebdamas už užpakaliuko, arba kartodamas kaku ir eidamas prie savo puoduko. Beje, kartais jis pats bando nusimauti kelnytes ir sėdasi ant puodo. Taigi rimtus reikaliukus visada atliekame tik į puoduką :)))

 

Dar galiu pasidžiaugti, kad nebereikia visą laiką sėdėti prie Augusto, kol jis atlikinėja savo reikaliukus, užtenka būti tame pačiame kambaryje, o kai viskas būna baigta, mažylis garsiai apie tai praneša sakydamas - "PYYYYLK KAKA".

 

Labai džiaugiuosi tokiais sūnaus pasiekimais, pagaliau pradedu tikėti, kad iki vasaros sugebėsime atsisakyti sauskelnių. :)

 

Iki kito karto.

Kristina ir Augustas

 

Puiku - MK redakcija irgi ploja katučių!

15. Feb 2012, 17:10

valio saunuolis berniukas 🌷 👍 o as galiu pasakyti kad mum sekasi prastai su prasymu 😥 jei pasodinu tai padaro o jei tik pamirstu pasdint tai buna pilnos kelnes 😥 😥 😥 namie vaikstom griestai be sauskelniu bet jis visteik nesipraso kai jau nori reikaliuko

15. Feb 2012, 13:27

Saunuolis musu 😀 😛

15. Feb 2012, 08:46

baltas pavydas mane uzvalde 😃 mano vaikas tiesiog bijo ir puoduko ir tualeto, jau atrodo taip atsargiai as ji ten pasodindavau, bet va vis tiek kazkoks priesiskumas 🤔 o jum smagu!labai labai sveikinu su tokiais pasiekimais 🌷