Aušrinės šeimos grūdinimosi būdai

Aušrinės šeimos grūdinimosi būdai

15. Feb 2012, 08:20

Grūdinimas, grūdinimas ir tik GRŪDINIMAS, Mamytės!!! Mano manymu, grūdinimas yra bene svarbiausia vaikui, norint išvengti nemalonių peršalimų. O ypač žiemą, kai lauke nėra šilta, o vaikas nepratęs prie šalčio.

 

Tad pasidalinsiu keletu patarimų, kaip mes grūdiname savo suneli bei ir patys to neatsisakome.

 

Buvimas gryname ore!!! Mūsų dienos planuose jis visada įrašytas. Kiekvieną dieną einame padūkti į kiemelį, juk jame taip linksma ir ne mažiau naudinga! Jei gražus oras, žiemos metu išbūname kieme iki 1 val. 

 

Žinoma, būna išimčių, jei vėjas stiprus ir už lango uraganas, į laukelį nosies nekišam, tada užtenka ir per langelį pažiūrėti. O šiuo metu, kai sniegelio kiemely yra iki kelių, kas begali būti geriau:)

Kadangi turiu didelį darbininką, tai visada mamytei padeda:) 

 

Taip pat stengiamės namuose bent vakarais po kambarį lakstyti basomis kojytėmis - sūneliui tai labai patinka! Turbūt neatrastumėme vaiko, kuriam nepatinka lakstyti basomis - ir kojytėms sveika, ir grūdinimas puikus:)

 

Vandenuku grūdintis kažkaip dar bijome, gal todėl, kad informacijos apie tai mažai, o ir nevilioja mūsų toks grūdinimas. Gal kai užaugsime truputukąir būsime didesni, bandysim ir vandenuku pasigrūdinti.

 

Bet šiuo metu mūsų toks grūdinimas duoda didelį efektą ir, žinokite, mums 2 metukai, o sirgę dar nesame, tik labai lengvai. Tad nebijokit grūdinti savo vaikučių - tai labai naudinga!

 

Antroji konkurso savaitė: Sveikas gyvenimo būdas leidžia išlikti žvaliems

 

Šios savaitės prizas

 

 

 

Kleenex® Balsam – dermatologiškai patikrintos servetėlės su ramunėlių balzamu. Naudojant jas nosis pasidengia apsauginiu ir mikroskopiniu balzamo sluoksniu. Ramunėlių balzamas padeda apsaugoti nosies odą nuo paraudimų slogos atveju.

 

Kleenex® Balsam Fresh taip pat turi apsauginį ramunėlių balzamą ir gaivų mentolio aromatą, kad būtų lengviau kvėpuoti.