Baldai, kurie auga kartu su vaiku

Baldai, kurie auga kartu su vaiku

02. Jan 2019, 15:40 Kinderis Kinderis

Augantys baldai ir jų nauda vaikui.

Augantys stalai ir kėdės vaikams sulaukia itin daug dėmesio. Priežastis paprasta – ergonomikos požiūriu tai yra puikus sprendimas. Pateikiame jums 6 privalumus, atskleidžiančius praktinę jų naudą.

1.Vaiko sveikata

Kalbant apie mokyklinio amžiaus vaikus itin didelė problama – stipriai krypstantis stuburas. Jie vis dargiau laiko praleidžia ne kieme su draugais, o prie televizoriaus ar telefonų. Ir jeigu tėvai neriboja vaiko laiko prie išmaniųjų technologijų, tikėtina, kad nugaros problemos atsiranda dar nepasiekus pirmos klasės. Dėl to kaltas ne tik pasyvus laisvalaikis, bet ir netinkama darbo vieta.

2.Taisyklinga laikysena

Jis leidžia vaikams sėdėti tiesiai ir išlaikyti taisyklingą studuro laikyseną. Tai labai svarbu. Kitais atvejais, kai sėdima prie paprasto stalo, neįmanoma išlaikyti taisyklingos sėdėsenos jau vien todėl, kad įprasti, standartinio aukščio stalai yra per dideli mažamečiams ir nepatogūs darbui.

3. Taupus sprendimas

Vaikui paaugus, paauga ir pats stalas. Todėl stalas ir kėdė prisitaikys individualiai prie vaiko. O taip pat jūs sutaupysite pinigų, nes najo stalo nereiks maždaug 9 metus. Jis tinka vaikams nuo 1.5 iki 11 metų.

4. Baldai padeda išvengti trumparegystės

Kadangi aukštis reguliuojamas taip, kad nuo stalviršio iki akių būtų optimalus atstumas

5. Išskirtinis komfortas ir produktyvus darbas

Kai stalas su kėde džiugina patogumu, vaikas maloniau ruošia namų darbus, entuziastingiau kimba į mėgstamą veiklą

6. Baldų kokybė

Svarbiausia, kad baldai atitiktų keliamus patogumo standartus ir būtų pagaminti naudojant saugias sveikatai medžiagas.

Šie 6 privalumai aiškiai nurodo, jog augantys baldai yra unikalus ir išskirtinis sprendimas, kurį drąsiai galima pavadinti investicija į vaiko ateitį.

20190102163118-80791.jpg

Auga kartu su vaiku (4 -ios padėtys) todėl tinka vaikams nuo 1 iki 11 metų.

Pagaminta iš aplinkai nekenksmingų medžiagų. Tiek stalas, tiek kėdė yra be aštrių briaunų, užtikrinant vaiko saugumą naudojimo metu.

Mediniai