Bandom "Bright Starts" žirafą: "Mama, ji tokia linksma!"

Bandom "Bright Starts" žirafą: "Mama, ji tokia linksma!"

04. Aug 2019, 12:42 Emama Emama

 

„Mama, ką tu čia rašysi? Dirbsi? Rašysi kitoms mamoms apie mūsų žirafą? Būtinai pasakyk, kad ji labai linksma! Ji išmeta tuos spalvotus burbulus, ir broliui labai patinka! O dar gražiai groja, ir aš galiu šokti sau smagiai!“, - vos man atsisėdus prie kompiuterio teksto gaires sudiktavo mūsų trimetė.

Negaliu nesutikti – vos iš dėžės ištraukėme „Bright Starts“ kamuoliukus spjaudančią žirafą, su vyru galėjome ramiai eiti gerti kavos (po to, kai pafotografavome tą vaikų džiaugsmą).

Ir nors žaislas skirtas vaikams nuo 12 mėn., jis tikrai sužavėjo ne tik beveik pusantrų sūnų, bet ir kiek daugiau nei trejų dukrą. Viskas mūsų namuose skiriama abiem – šįkart tai irgi nebuvo išimtis.

Žirafos pakuotė – tvirta ir saugi, visos dalys saugiai įpakuotos ir prisegtos, o ištraukus jas iš dėžės itin lengvai susirenka. Iškart pastebima, kad plastmasė, iš kurios pagamintas žaislas, tvirta ir kokybiška, spalvos itin ryškios ir traukiančios mažylių akį. Baterijų skyrelis saugiai pritvirtintas dangteliu su varžteliais – vaikas jo nenuims ir baterijų į burnytę neįsidės. Beje, baterijos jau įdėtos – nusipirkus tokį žaislą neteks išpakavus palikti rėkiančius vaikus ir lėkti pirkti elementų (smulkmena, bet mums labai svarbi po kalėdinio laikotarpio...).

Garsas malonus ir neerzinantis (nes jau ne vieno žaislo garsiakalbius teko klijuoti lipnia juosta, kad nuo erzinančio garso tėvai neišeitų iš proto). Dar vienas pliusas mūsų namuose – turime šios kompanijos lavinamąjį staliuką, kuriame rieda tokio pat dydžio kamuoliukai – tad dabar abiem žaislams tinkamų kamuoliukų turime daugiau.

Žaislo funkcijas vaikai patys atrado gana greitai – visi mygtukai buvo išspaudinėti akimirksniu, o kamuoliukai pradėti kišti į žirafos burną jau po kelių minučių. Ir tai puikiai darė ne tik dukra, bet ir sūnus. O kiek laimės ir kartu nustebimo buvo, kai visus kamuoliukus žirafa „grąžino“ ant kilimo: „Mama, žiūūūūrėk, ji nori, kad vėl sudėtume!”

Ką žirafa daro? Paspaudus ragelius, sukasi. Kamuoliukai susideda į pilvą (per burną). Gražiai groja ir šviečia, svarbi ir maloni smulkmena, kuri visai gal ir ne smulkmena – žaislas turi kelis garso lygius. Paspaudus mygtuką skleidžia įvairius garsus, tinkamus šokiams, o pasukus volelį groja smagias melodijas ir daineles. Pridėjus pilną pilvą, kamuoliukai iškrenta per kojas – tada juos smagu gaudyti, rinkti ir vėl dėti į burną.

Buvo įdomu, kiek laiko žaislas bus aktualus. Bet ir kitą rytą vos pabudęs mažasis lėkė prie žirafos ir beveik pusvalandį vienas užsiiminėjo. Gėris.

Minusą matau tik vieną – kad žirafa pakankamai didelė ir netinkama žaidimams automobilyje. Tai namų žaislas, kurį didžioji kelis kartus bandė neštis į kiemą, bet greitai suprato, kad lauke tinkamesni kiti žaislai :)

Ar pikčiau tokį žaislą? Tikrai taip. „Bright Starts“ žaislų kokybė kalba pati už save. Turime, kaip jau minėjau, lavinamąjį staliuką, kuris vaikams įdomus jau daugiau nei pusmetį, mažajam savo laiku patiko ir šio gamintojo sūpuoklės, kabinamos ant durų staktos, išbandėme ir ne vieną barškutį bei muzikinį žaislą – tik patys geriausi atsiliepimai.