Bandymas susidraugauti su NUK GENIUS čiulptuku

Bandymas susidraugauti su NUK GENIUS čiulptuku

30. Apr 2014, 18:20

Sveiki visi! 

Kaip gera vėl parašyti kokį straipsniuką, jau buvau laaabai pasiilgusi to rašymo, dalinimosi įspūdžiais, patirtimi ir išgyvenimais. 

Na tai ką.. Gavome puikią progą pasireikšti ir vėl: išbandėme su Kamilyte NUK GENIUS čiulptuką!!! Ir galiu pasakyti, kad man jis ir patiko ir ne, o štai mano Kamilytei jis tiko ir įtiko visu 100%, bet ne iškart. Buvo keli bandymai kol pagaliau pavyko dukrytei jį 'prisijaukinti'.

Bandymas nr.1


Kamilytė buvo soti, bet labai jau nerami ir štai puiki proga duoti čiulptuką. Ir štai pirmasis bandymas nesėkmingas. Dukryte pradėjo žiaugčioti, tai ir nebedaviau. 

Bandymas nr.2

Tą pačią dieną buvo ir antras bandymas. Vaikščiojom po parką, Kamilytė miegojo po sočių pietų jau porą valandų ir kaip tyčia netoli namų prabudo ir į ašaras, nes 'pieno bankas' šiuo metu neprieinamas. Na ką ir bandėm čiulptuką vėl. Ir.... pavyko! Nusiramino ir gražiai bei ramiai parvažiavom į namus. 

Bandymas nr.3


Šis bandymas pats sėkmingiausias. Mažylė buvo soti ir sausa, bet nerami, spėju gal pilvuką skaudėjo. Verkė, verkė ir niekaip nėjo nuraminti. Ir tada į pagalbą atėjo NUK čiulptukas! Kamilytė po kelių bandymų paėmė jį ir net užmigo! 

O dabar apie mane. Kodėl man ir patiko, ir ne? Patiko pirmiausia dėl gražaus dizaino ir žinoma dėl to, kad Kamilytė daug ramesnė su čiulptuku, nebereikia būti 'sulipusiom'. Na o nepatiko dėl tos rankenėlės, labai jau nepatogiai paimti, ji sakyčiau per aukštai pritvirtinta, galėtų būti daugiau per vidurį, vien dėl jos nepatogu čiulptuką paduoti vaikui.

Štai toks mūsų sakyčiau sėkmingas susidraugavimas su čiulptuku. Ačiū MK už tai, kad padėjo atsiklijuoti nuo dukrytės, dabar jau apsirengimai, vakariniai prausimaisi ir pasivaikščiojimai ramesni!  :)