Benukas valgo HIPP

Benukas valgo HIPP

29. Sep 2014, 08:20 Mergaiciukas Mergaiciukas

 

 

Tikimės, kad mielai ragavote ekologiškas HiPP košes „Labos nakties“ ir norėtume sužinoti Jūsų nuomonę apie jas.

 

Kaip Jūsų kūdikis įvertino produktą? J

Apie visus produktus išsamiai:

1. Ekologiška pieniška grūdų košelė su bananais „Labos nakties“ nuo 4 mėn. Ši košelė yra mūsų sūnaus Benuko pati mėgstamiausia, taip sprendžiu todėl, nes suvalgo visada visą indelį, o čia mūsų „nevalgiukui“ tikrai labai daug. Valgom ją prieš pat miegelį, nes saldi kaip desertas taip ir užklijuoja mažiukui akeles miegoti.

 

2. Ekologiška pieniška grūdų košelė su obuoliais ir kriaušėmis „Labos nakties“ nuo 4 mėn. Šiek tiek gaivesnė košelė, nei bananų su grūdais, tinka kaip vakarienė vaikiukui, taip par mėgstam ją vežiotis automobilyje nenumatytiems atvejams (ar automobilių spūstis, ar spečiuose ilgiau užsibūname, ar nenumatytos kelionės), labai patogu, nes turim automobilinį maistelio šildytuvą. Geras, skanus, gaivus užkandis.

3. Ekologiška pieniška košė su avižomis ir obuoliais „Labos nakties“ nuo 6 mėn. Labai tinkama vakarienė, skani, soti, šilta, saldi ką tik mamytės padaryta košelė. Šios košelės esame bandę ir anksčiau, labai sūneliui patiko, visada suvalgo visą pagamintą košytę. Taip pat mūsų atradimas: ši košytė labai tinka ir pusryčiams, kaip mama verdasi sau košę rytine, Benukas valgo šią avižų košelę su obuoliais, pagardinu ją natūraliu jogurtu ir sviestu.

 

Kokia Jūsų nuomonė apie produktą?

Labai gera, nes ypač vertiname HIPP produktus už vokišką kokybę, kiekis tinkamas, nei per daug košelės, nei per mažai. Košeles ypač vertiname už jų švelnumą, jos tokios „švarios“, jokių gumulėlių, jokių dažų, nereikalingų kvapų. Tik tai, ko reikia augančiam mažyliui.

 

 

Ar esate anksčiau bandę HiPP "Labos nakties" košelių? Kokių skonių?

 

Taip, esame bandę HIPP ekologišką pienišką bananų košelę indeliuose ir ekologišką pienišką košę su avižomis ir obuoliais.

 

 

Ar skaitote vaikiško maisto etiketes? Į ką atkreipiate dėmesį?

 

Visada skaitau dėl produktų sudėties, konservantų kiekio, energetinės vertės, ar ekologiškas produktas.

 

Dažniau vaikutis valgo dribsnių košes ar iš indelių?

 

Dažniausiai valgome iš indelių, nes labai patogu kelionėse, kai skubame, kai tiesiog neįtinka namų mamos darytas maistas (prisipažinsiu, būna ir taip).

 

Ar manote, kad svarbu kūdikį maitinti ekologiškais maisto produktais?

Taip, manau augančiam vaikučiui tai labai svarbu, dar dėl to svarbu, kad mūsų sūnelis yra labai daugeliui maisto produktų alergiškas (sojai, šokoladui, kakavai, riešutams, varškei, morkoms ir dar daug kitų produktų).

 

Ar maitinate ekologiškais maisto produktais?

Taip, pagal galimybes stengiamės kuo dažniau. Perkam daržoves ir mėsą iš ekologiškų ūkių, uogas taip pat valgėme iš miško, ir ekologiškų augintojų. Sviestą perkame kaime iš ekologiško ūkio.

 

Trumpai aprašykite, kaip ženklinami ekologiški gaminiai?

Ekologinis žemės ūkis, ES „Lapelis žalias“.

 

Ar turite pastabų?

Mūsų mažylis yra iš tų „Nevalgiukų“ grupės, bet šias košytes, ir apskritai, kitas Hipp košytes valgo noriai. Ačiū Jums, labai maloniai nustebinote savo dovanomis.

 

Nuoširdžiai dėkojame už atsakymus.

HiPP atstovas Lietuvoje - NUKAS