Birutės piešinys "Kalėdų senelio rezidencija"

Birutės piešinys "Kalėdų senelio rezidencija"

09. Dec 2012, 09:30 Gintarep Gintarep

Tradiciškai įsijungiu MK portalą. Garsiai skaitau, kad vaikui reikia nupiešti Kalėdų seneliui laišką. Birutė kažkur dingsta, kadangi tėtė yra - aš rami.

 

Po kiek laiko dukrytė šaukia: "Mama, mamyte, aš turiu laišką".

 

Pažiūriu. Na tikrai turi.

4 m. vaikas mane bando įtikinti, kad jis tikrai tinka.

 

Čia sako Kalėdų senelio rezidencija. Senelio nematyti, nes jis viduj į maišą krauna dovanas. Sako, kad ant stogo ir šalia namuko dar yra daug daug dovanų: dviratis, saldainiai, žaislai...

 

Įsižiūriu - yra. Vaiko klausiu, kodėl nėra sniegelio? O dukra akimirksniu  atsako, kad ne visiems Seneliams reikia sniego. Sako, kad kai buvom Portugalijoj, buvo daug, daug Senelių ir papuoštų eglių, bet sniegelio nebuvo.

 

Likau nuginkluota. Tikrai, buvo ten daug, daug gėlių ir papuoštų eglučių bei Kalėdų senelių.

 

Dar vaiko bandau klausti, kodėl būtent toks laiškas turi būti Kalėdų seneliui? Gaunu nerealų atsakymą: "Senelis mostels burtų lazdele ir iš jos piešinio visi daikteliai taps realiais ir juos galės sukrauti į maišą ir išdalinti vaikams..."

 

KONKURSAS: Gražiausias piešinys-laiškas Kalėdų seneliui

 

2 šeimos gaus kvietimus apsilankyti Laplandijoje Belvilyje!

Laplandija Belvilyje

 

Kur ta Laplandija Belvilyje? Tai Labanoro girios tankmėje, šimtamečių pušų apsuptyje, šalia nuostabaus Bebrusų ežero stūkso paslaptingas namelis. Tame namelyje gyvena pats tikriausias Kalėdų Senelis.

 

2

rainiukas rainiukas 12. Dec 2012, 10:05

šaunuolė Jūsų dukrelė, žino kaip turi atrodyti tikras piešinys Kalėdų seneliui, jis pamatęs tolį piešinį turbūt užsimanys pasistayti tokį namą , kuriame tikrai sutilps visi vaikų norai 🤗

09. Dec 2012, 09:51

Ech, tie vaikai... Labai šauni idėja ir piešinys 😀